Tegelikult on sümmeetrilise kaabli ja -süsteemi kasutamise põhieelis see, et häired tekivad kaabli traatides sama suurusega; kuna aga signaalid on vastandfaasis, siis häire kompenseerub. Idee poolest polekski nagu varjet vaja - aga ega ta paha ka pole.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kaablitest ja testimisest.
Collapse
X
-
näen,et järg on jõudnud järmise eri kaablini. see on hea. tegelikult ma nii algselt mõtlesingi. ainult moderaatorid muutsid mu teema väga konkreetsex. algselt nagu oligi kaabel. mõtlesingi et soovijad saavad avaldada oma arvamust eri kaablite kohta. äkki tuleb kelleltki ka midagi kõlari kaablite kohta?
Comment
-
Originally posted by walwal@Nov 11 2005, 21:53
näen,et järg on jõudnud järmise eri kaablini. see on hea. tegelikult ma nii algselt mõtlesingi. ainult moderaatorid muutsid mu teema väga konkreetsex. algselt nagu oligi kaabel. mõtlesingi et soovijad saavad avaldada oma arvamust eri kaablite kohta. äkki tuleb kelleltki ka midagi kõlari kaablite kohta?Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Ma sain endale siit teemast hea idee, ostan endale ka mingi normaalse kaabelduse. Sai siis tellitud GAC-1 ja mingid 20 kroonised otsad. Kui kokku hakkasin jootma pidin ennast seaks vihastama....tina lihtsalt ei jäänud pistiku külge kinni....tee või tina ...iga väiksema liigutuse peale tuli juhe pistiku küljest lahti...krt mul võttis u pool tundi aega, et teha valmis üks kaabel, kuidagi jäi püsima. Milles siis probleem oli....kas on vaja mingit spets tina või jootevedelikku?
Comment
-
Ma sain endale siit teemast hea idee, ostan endale ka mingi normaalse kaabelduse. Sai siis tellitud GAC-1 ja mingid 20 kroonised otsad. Kui kokku hakkasin jootma pidin ennast seaks vihastama....tina lihtsalt ei jäänud pistiku külge kinni....tee või tina biggrin.gif ...iga väiksema liigutuse peale tuli juhe pistiku küljest lahti...krt mul võttis u pool tundi aega, et teha valmis üks kaabel, kuidagi jäi püsima. Milles siis probleem oli....kas on vaja mingit spets tina või jootevedelikku?
Samas on see 20 krooni otsa kohta ikkagi väike nuts, või õigemini - ega need nüüd mingid hullult kallid asjandused pole. Siiamaani aga kallimatel(ja ka parematel) sellist probleemi aga esinenud pole.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Seda ma ei väidagi et need otsad midagi suurepärast on...lihtsalt tunduvad kvaliteetsemad kui need 5 kroonised plastmassist junnid.
Kui rääkida otsikute kvaliteedist, siis hea mulje on jätnud Taskeri omad ja loomulikult Neutrik - viimased ehk vast isegi kallimad.Paar lk tagasi näidatud ühel kaablil oli taskeri otsad.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
Comment
-
Oli vist Jossif Vissarionovtš see, kes ütles - pole inimest, pole probleemi.
Parafraseerides seda kaabliteemasse - parim kaabel on ilmselt see, mida (peaegu) pole olemas. Ehk siis võimendi võimalikult valjuka juurde ja signaal...
Igatahes on Polk Audiol olemas kõlarid:
lc265i-ip ja lc80i-ip
mis saavad signaali otse internetist.
Comment
-
Kuidas on tagatud ernevate kanalite sünkronne töötamine (täpselt ühesugune hilistumine) ?
Mis saab siis ,kui lisada süsteemi tavakõlareid ?
jne..
Esialgu hoiaks sellisest lahendusest kaugemale.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by martinj@Nov 16 2005, 15:11
Kuidas helis võiks kajastuda see, kui samas võrgus keegi midagi allalaadima hakkab.
Kuidas on tagatud ernevate kanalite sünkronne töötamine (täpselt ühesugune hilistumine) ?
Mis saab siis ,kui lisada süsteemi tavakõlareid ?
jne..
Miks Sa eeldad, et kasutatav võrk peab vilets olema?
Kas üle IP võrgu on põhimõtteliselt võimatu kahte või rohkemat seadet sünkroonis tööle panna?
Kolmas küsimus ja jne. ei ole vist sisulised
Teema aga algas Walwal`i küsimusestäkki peax võimu ja mängija vahelise kaabli ka ära vahetama? võibolla keegi on pikemalt erinevaid kaableid testinud.mida siis soovitaksite. noo päris hullux nagu ka ei tahax asjaga minna. noo natuke...
Kui paneks võimu ja mängija lihtsalt pistik pistikusse selgapidi kokku? Kas siis on ülim kvaliteet saavutet või peab ikka kaabel ka kindlasti olema ?
Sama ka kõlarikaablite kohta. Paneme ikka võimu nii vastu kõlarit-valjukat kui võimalik, DAC ka kohe võimu sisendisse, signaali mida jagame ja laiali veame võtame otse plaadilugejast (digisignaali ikka on võimalik kadude ja moonutusteta mõne meetri kaugusele kanda? )
Ehk härrased kaabligurud - miks te ei taha kaablitest loobuda (loe kaableid võimalikult lühikeseks teha)?
Comment
-
Küsiks niimoodi - kas kaabel võimendi ja CD mängija vahel peab tingimata olema (ja maksma kindlasti väikese varanduse)?
Kui paneks võimu ja mängija lihtsalt pistik pistikusse selgapidi kokku? Kas siis on ülim kvaliteet saavutet või peab ikka kaabel ka kindlasti olema wink.gif ?
Sama ka kõlarikaablite kohta. Paneme ikka võimu nii vastu kõlarit-valjukat kui võimalik, DAC ka kohe võimu sisendisse, signaali mida jagame ja laiali veame võtame otse plaadilugejast (digisignaali ikka on võimalik kadude ja moonutusteta mõne meetri kaugusele kanda? wink.gif )
Ja teiseks - kõike seda on suurepäraselt võimalik teostada, aga ikkagi kasutatakse kaableid ning analoogsignaale, eriti audiofiilide seltskonnas. Äkki peitub konks asjaolus, et audio kui hobi jääb sel juhul väiksemasse seltskonda( paljud kaablite vahetmisest jne kergematest modimistest kaugemale ei lähegi - perfektsionistid ning veendunud fiilid lähevad aga sügavustesse välja e. teadmisi on vaja).
Muuseas, sellist lahendust, kus kaabli asemel nö vaid pistikud, on tehtud ja proovitud - ei olevat parim lahendus...Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
Comment
-
Originally posted by @ndres@Nov 16 2005, 20:41
Miks Sa eeldad, et kasutatav võrk peab vilets olema?
Kas üle IP võrgu on põhimõtteliselt võimatu kahte või rohkemat seadet sünkroonis tööle panna?
Sünroonsuse kohta oli siin üks teine teema, kus seletati, miks arvutivõrk ei kõlba ajavõtusüsteemi jaoks ja signaal eraldi kaablis on parem.
Ma ei tea kas ja kuidas saab sundida pakette ühel ajal saatma tavalist võrkupidi n seadmele.
Võibolla oleks mõeldavam spdif , usb , firewire ?Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment