Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Originally posted by olari43@Oct 24 2005, 16:10 asi näeb välja selline aga heli poolest on täitsa mööda ja siit siis küsimus et kuidas peax tua mööbelduse ümber tõstma et saada enamvähem asi normi
Tere. Ma pakun välja, et arvutilaud tõsta ukse kõrvale (kui mahub sinna sina), sest parema esikõlari heli kaob laua alla. Voodi keset tuba TV ette. Kui tagakõlarid väga suured pole siis pane need seina u. 1,6 m kõrgusele. Muretse tagakõlaritele alused, et saaksid neid seinal keerada ( suunda muuta).
Räägi lähemalt, mis sind heli juures häirib. Mis resiiver sul on jne.
Otsing peaks ka aitama. Olen neid teemasid siin ennegi näinud.
Kõige tähtsam oleks saavutada sümmeetria, see on peamine põhjus, miks tavaliselt kodus ei õnnestu parimat tulemust saada(mööbel on ees, tuba ise on selline, elada on ka vaja).
Jube hea oleks terve tuba ümber tõsta, s.t., et esikõlarid + kesk + sub ja muu aparatuur aknapoolsesse seina(on võrdsed peegeldused, kõlarite taha korralik kardin); tagumised ukse-poolsesse seina(või siis külgseinte peale). Voodi ilmselt jääb sinna samasse, seda pole eriti kuhugile liigutada. Nüüd jäävad probleeme valmistama arvutilaud ja telekakapp - üks nendest tuleb mahutada sinna aknaalla, teisest kas loobuda või siis voodi vastasseina(kus hetkel on aparatuur jne).
paigutus 2: tekkis tõsine vajadus "piikide" järele - nagu oleks uued kõlarid saanud Bass tuleb võimsalt ja vabalt. Vajab veel mõnda aega kuulamist, kas midagi ka kaduma läks.
Siin üks linkide kogum teemast, http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:1742 enamus küll vene keeles aga on mida lugeda.
Ise praegu hädas oma uue toaga. Tuba ise peaks nagu paremini sobima, kui vana. Kuid hetkel kajab, peegeldab hullumoodi. Kontrollida saab kõvasti plaksutades. Ei pea mingit järelkaja tekkima. Ehk siis standartsed meetodid tuleb kasutusse võtta, mis peaksid ka teemaalgatajale sobima: Võimalikult paksemad kardinad akendele, suurem, paksem vaip põrandale. Võimalusel ka seintele. Laele, kui toa disainiga sobib, penoplastplaadid liimida. Nurgadesse ka midagi. Mul vist tuleb marmor alused kõlarite alla tellida. Sest parkettpõrand mängib kaasa.
Comment