Teade

Collapse
No announcement yet.

AEG CD-Player

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

AEG CD-Player

Suvel sai Entre'st ostetud AEG cdp4201 cd-player. Hind oli soodne, miski 450 EEKu ja lisavidinaid oli kaasas vägevalt. Eriti meeldis, et olemas on tausta valgustus (sinine ). Veel on olemas kaks pulti (neist üks IR). Aga see selleks.

Häda on, et lugusid üle 128kbps ei taha kohe üldse mängida. Hakkab nö nõksuma. Korra mängib korra ei mängi. MP3 puhul. Heaküll selle elaks veel üle aga 128kbps ja alla selle on sama "effekt" olemas aeg ajalt. Sama lugu on ka tavaliste WAV formaadis lugudega - aeg ajalt tulevad sisse krõpsud ja naksud, mis tegelikult on väga häirivad :angry: .

Algul mõtlesin, et praak või miskit aga sõber ostis samasuguse teises linnas ning uskuke või mitte aga enam vähem samad sümptomid.

Nüüd mõtsin, et huvipärast küsin mis te inimsed asjast arvate? Kas asi on miskis DSP protsessoris (nõrk) või võib olla teatud mälu vähe, vms? Ei tea kas garantiisse tasub sellega minna või olen ise süüdi et sellise asja ostsin. Garantiid lubati muide 2 aastat.

Pilte:
    http://images-eu.amazon.com/images/P/B0002...03.LZZZZZZZ.jpg
    http://www.geizhals.at/deutschland/a119837.html

kui passis on õeldud, et mängib lugusid MP3 formaadis yle 128K, siis loomulikult vii garantiisse-näed, lubab mängida aga ei mängi!!
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Mul AEG cdp4202, ilma IR-puldita ja pisut teine disain. Ja sama jama
      Ostetud 10 päeva tagasi, garantii 2 a.

Comment

Andke andeks aga siis ma tahan küll öelda, et firma nimega AEG on p*sk , kuna ta toodab pa*ka h34r: lootes et inimesed ei saa asjast aru või ma ei tea mida ja minu silmis on selle firma maine ümmargune 0 :angry:

Ma saan aru, et edasimüüja ei ole selles süüdi aga kavatsen uurida seda garantii värki.

Ja nagu näha pole mina ainukene ohver - seega soe soovitus teistele: ärge ostke AEG cd pleiereid.

Comment

Firmat AEG ei ole enam ammu eriti veel sellisena nagu 80-ndatel.
          Seda nime ja veel muid nimesidki kasutavad osavalt nüüd nn noname masstootjad.

P.S. kui odavalt müüd ostan ära
          Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

mina küll pleierit ostes nende odavama otsa asjade poole ei vaata. Philipsi pleierid on kah nii nagu nad on: patareide eluiga nendes on liigagi väike. Ise oman praegu kahte panasonicu pleierit, millel patareid kestavad kaua, ning probleeme mp3 mängimisega ei ole.

Comment

Originally posted by vaiko@Oct 29 2005, 21:30
              Mul AEG cdp4202, ilma IR-puldita ja pisut teine disain. Ja sama jama
              Ostetud 10 päeva tagasi, garantii 2 a.
              Viisin enda oma garantiisse. Tagasi sain nädala pärast koos ümbervahetamisaktiga. Laseri viga. Õnnestus siiski vahetada Philipsi EXP2460 vastu. See nüüd nädala ilusti mänginud ja mina häpi

Comment

Katkisepähe ära ei müü. Kui karbi üles leian lähen garantiisse, kuigi pool aastat juba möödas . Aga no kui lubati 2 aastat siis proovida ju võib. Iseasi kas nad on nõus uue vastu vahetama - kriipsud, kraapsud igal pool.

Selle MP3 kohta oligi ainult kirjas et mängib MP3 formaadis lugusid ka, kuid kbps andmeid pole märgitud - ei tea siis kuidas seda võib tõlgendada.

Comment

Kindlasti vii garantiisse ja suure tõenäosusega nad seda parandada ei suuda/ ei viitsi ja saad kas uue samasuguse või sama raha eest muud kaupa. Raha üldjuhul tagasi maksta ei taheta. Ainult ostukuupäevaga paber peab küll olema või ostutšekk, muidu garantii ei kehti.

Comment

Ka Philipsid pole nii head kui räägitakse. Minu pleier maksis üle 1400 krooni, mängib ka mp3, aga, jah, mõnikord mp3 mängides on krõpsud ning muud imelikud helid sees... Ja mõnikord ei taha üldse mp3 plaati lugema hakata-kas siis jääbki otsima, kuni välja lülitan, või viskab ette kirja non audio või siis ei hakka plaat üldse pöörlema. Õnneks on need nähtused seni suht harvad.

Comment

Ega ma seda Philipsit eriti kiita tahagi, aga pappi polnud suurt vahele panna ja samast hinnaklassist juhtus olema just see. Mängib siiani B-)

Comment

aga vot see bomann/clatronic (välimus üks aga nimi siis erinev)
                        oli mul küll kõva relv
                        põhimõtteliselt mängis asi iga ilmaga igat plaati millel siis nii audio kui ka mp3

A noh, täitsa joppamise asi.
                        Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Working...
                        X