Teade

Collapse
No announcement yet.

Q: Kas annaks midagi kõrvaklappidega teha?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Q: Kas annaks midagi kõrvaklappidega teha?

    Mure siis selline, et oman Philips SBC HP200 kõrvaklappe ning need kostavad jubedalt läbi võrreldes teiste klappidega ning isegi vaikselt kuulates segavad teisi inimesi kes samas ruumis viibivad. Siit ka küsimus kas annaks äkki midagi ette võtta, et nad nii palju läbi ei kostaks. Ja kas kõrvaklappidel loeb väga palju see tühi kamber seal elemendi taga heli koha pealt.
    Loodan, et saate aru kuigi tekst veidi segane.


    #2
    Loeb ikka, sest tekib kõlari efekt. Kui klapp päris kõrvaaugus pole, siis on see oluline. Mingil määral saad asja parandada, kui täidad osa kambrist mingi vatiga vms. aga peamine süüdlane on klappide plastkest, mis musa taktis kaasa vibreerib.
    Ise vooderdasin oma Sony CD550 klappide (kambrite) sisepinnad spets pehmet riiet imiteeriva kleepekaga. Bassid on tunduvalt pehmemad.

    Comment


      #3
      Kas näiteks fliis sobiks sinna seinte voodertuseks?

      Comment


        #4
        Ma arvan küll. Fliis, flanell...tähtis et pehme ja karvane .
        Võibolla riide alla veel midagi, mis meenutaks näiteks bituumenit...idee selles, et muuta plastkest raskeks ja vähem vibreerivaks. Bituumen teatavast ka hea heliisolaator.

        Comment


          #5
          Äkki sul on lahtist tüüpi klapid ? Reeglina lahtised klapid annavad sama raha eest parema soundi. Kui need kinni plökerdad, siis on heliga kah ühel pool.
          Proovi maha müüa ja osta kasutatud Sennheiseri munakoored. Need ei kosta läbi ja on samas VÄGA hea soundiga, eriti hinnaklassi arvestades.

          Comment


            #6
            Osaliselt on jah lahtised. Maha müüa pole mõtet kuna raha mis nende eest saaks oleks nii väike, et parema meelega annaksin need oma õele . Täitsa kinni ma neid ei plökerda aga fliisiga proovin ära küll.

            Comment


              #7
              Proovisin nüüd ära, heli lasevad natuke vähem väliskeskkonda aga siiski üsna palju. Bassi osa muutus natuke mahedamaks aga see selleks. Tahtsin küsida hoopis mis nende Sennheiseri munakoorte täpne mark on? Pole eriti kursis selle firma toodetega.

              Comment

              Working...
              X