Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
6N1P=oktaalvariant 6H8C=lääne analoog 6SN7GT.Sobib nii esimesse astmesse kui ka väga hästi faasipöörajaks(isiklikult kasutaks faasipöörajana).
Mina kasutaks eelastmes siiski 6H9C - i (tundub rohkem musikaalsem). B-)
To:VT-25
Ei saa sinu "dokumendiküsimusest" :blink: aru - ise oled lisanud ka lingid lampide tehn.andmetega kus sulaselgelt öeldud,et 6N1P on analoog 6H8C-ga <_<
6H9C nimetasin sellepärast,et võimaluse korral kasutaksin seda esimeses astmes B-) .
6N2P heameelega ei kasutaks üldse - olgugi,et sarnased aga "häälitsevad" erinevalt 6H9C kasuks.
Olen nende lampide peal ehitanud valmis oma kümmekond võimu ja lihtsalt avaldan arvamust enda praktikale tuginedes B-)
Vabandust, lihtsalt paiskasin siia midagi. Ma ei tahagi selle vastu vaielda, et teatud olukordades nad omavahel asendatavad on.
Siiski - ma ei ütleks, et on tegu elektriliste parameetrite poolest identsete või äärmisel lähedaste asjadega ("lähedane" on muidugi suhteline mõiste).
Mida ma ütleks on see, et kui nad mings kindlas võimendusasmes omavahel vahetada, jättes muutmata kõik muu, peale sokelduse erinevusest tulenevate muudatuste, pole tulemus enam päris sama.
Pole vaja vabandada.
Muidugi pidid venelased kirjutama et 6N1P on 6H8C analoog, pärast seda kui nad 6H8C tootmise ära lõpetasid. Tegelikult ta pole analoog vaid on lähedaste andmetega. Juba ainuüksi füüsilised mõõtmed näitavad seda ja mitmedki parameetrid on kuni 2 korda erinevad ning karakteristikud erineva kujuga.
1) Minupoolt algatatud väitlus (või misiganes) ei aita eriti teemaalgatajat.
2) Kasutaja maaalune tundus pisut solvunud olevat, mis ei olnud minupoolt tahtlik.
3) Postitasin lingi, eelnevalt veendumata, mis seal kirjas on. Kui oleks hoolikamalt lugenud, oleks teise viite andnud, hoolimata sellest, et seal toodud tehnilised andmed minu teooriat toetasid.
Comment