Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika vinüülikas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Radiotehnika vinüülikas

    Täpsemalt ei teagi millega tegu. Küsimus selline, et kus kohast peaks midagi võimu minema, et sealt häält tuleks? Samas tahaks teada palju sellise väärtus võib olla? Zone (sealt play.jpg)

    #2
    No see riistapuu on reaalsuses korralik!Loomulikult on vaja sul RRR U-101/7111 võimendit, millel korrektsioonvõimendi sees(veel on&#33.Isiklikult omasin(ning hetkel otsin sellele ka astelt ja helipead&#33 seda seadet; väga hea heliga riistapuu, stabiilne ning töökndel!Väärtus minu silmis on kuni 750.-(koos astla ning helipeaga).Kasutamiseks vajalik seade on EM Phono sisend(vajalik tundlikkus 5mV@47kOm+korrektsioon).
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

    Comment


      #3
      Külgedelt jälge ajades ei leidnud muud, kui uuesti veetud toitejuhe, mingi teine juhe ja ühe pistiku vms. PILDID Kas sellest hallist juhtmest peaks minema y-101 võimu? Katsusin ära ka teise. Voolud võtab sisse, alus keerleb jne. ja helinõel vms. on ka küljes.

      Comment


        #4
        sellest helijuhtmest lased mistahes võimu, kus on gramma eelvõim sees. Või siis ehitad ise gramma eelvõimu juurde, et saada liininivooga signaali.

        Comment

        Working...
        X