Teade

Collapse
No announcement yet.

Kodukootud cd player ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kodukootud cd player ?

Mõtlesin ise ka ise teha yhe cd playeri, on olemas toiteplokk ja cd rom. Aga probleem on selles, et ma yhendan cd romi toiteplokiga ja toiteploki vooluvõrguga, aga midagi ei hakka tööle. Oskab keegi nõu anda, mida ma valesti tegin, või tuleb veel midagi juurde aretada? Ja cd romi taga on sellised pesad, kuhu on kirjutatud ANALOG AUDIO ja DIGITAL AUDIO. Kummast ma peaksin siis juhtme võimu vedama ?

ja kunagi ammu tegin ise ka sama asja ja eeldan et sul seda play nuppu rommil pole siis mul õnnestus leida rommi seest kontaktid mida tuli lühistada etkex et saada käima asi ja seda on sulle siin väga raske õpetada

olen kuulnud ka mingist asjast mis tehaxe IDE kabla asemele et siis sealtkaudu seda juhtida aga seda skeemi ma peast kül ei tea ja

ja heli võimendisse saad ikka analog audio väljundist kui sul just pole receiver ja ei taha seda caox sisendisse panna

Comment

cd rommil on play nupp olemas ikka. aga lihtsalt, kõik oleks nagu ära yhendatud, aga midagi ei tööta.

Comment

toide ikke at?(juhul kui arvutitoiteplokki kasutad)
        mida sa lohh vahid

Comment

toite võtan jh arvuti toiteplokist, cd rommile panen yhe nendest juhtmetest lihtsalt sisse, mis seal hakkab.

Comment

veic OT, aga oletame, et sain romi toited korda ja asja tööle, ees on paar kontrolli nuppu ja need töötavad ka.
            aga kas keegi oskab pakkuda mindagi konkreetset välja, kuida IDE kablat mööda saax tekitada funktsioonid STOP, PAUSE, edasi/tagasi kerimine, eelmine/järgmine lugu?

vist mingi mikrokontroller vahele udada...
            aga äkki saab ka mingi valmis jublakaga, sest jube jama on ainult stop ja next track.
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

räägi mulle ka, kuidas sa selle tööle said ?

Comment

dah, rom tahab saada +12V ja +5V.
                vaatasin, mis otsad toitekast sisse lähvad, neid ju 4 tk. 2 maad ja +12 ja +5. mina isiklikult tegin eraldi stabikate peal, sis ei ole tervet toiteplokki vaja aga tavalise toitekaga sain ka tööle. Sound läks analogi sisse: sama pesa, kust juhtmeke läheb helikaarti, et saax CD d kuulata. kõik funkab!
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Kui tahad cd-romi arvuti toiteka taha panna, pead toiteka sisse lülitama, muidu ta voolu ei anna. Selleks tuleb sellel juhtmel, mis emaplaadile läheb, kaks juhet lühistada (arvatavasti roheline ja must).

Comment

seal on jh yks roheline juhe ja 7 musta vist. lyhistan siis yhe rohelise ja suvalise musta ?

Comment

Ma arvan küll. Proovi, midagi vist ära lõhkuda eriti ei saa...

Comment

http://pilt.ee/view/645250/ nii yhendasin asjad. Kohe proovin ka seda juhtmete lyhistamist.

Comment

korras, sain tööle. Nyyd tuleb veel ainult heli resiiverisse saada.

kõik töötab, heli sain ka resiiverisse.

Comment

Vanu teemasid sellise asja kohta päris mitmeid.
                            Teema 1
                            Teema 2
                            CD-ROMi juhtimine PIC-iga
                            Uuri digitali antud linki kui soov PICiga CD-ROMi juhtida.
                            Audio väljund tuleks ikka võtta pesast: ANALOG AUDIO.

Comment

Working...
                            X