Teade

Collapse
No announcement yet.

Ressiiver ja oomid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ressiiver ja oomid

Rääkige tehnikainimesed, kas võib mingi jama ka tekkida, kui panna 6-e oomised kõllid ressiiveri taha, kuhu on muidu ette nähtud 8 kuni 16 oomise takistusega kõlarid <_< Tegemist on Sony STR-GX390 ressiiveriga - pilt

No rääkige nüüd ometi keegi asjast B-) Ma ei julge kõlle enne ära ühendadagi, kui keegi ei ütle, et midagi pole juhtumas <_<

Comment

Originally posted by Võhik@Nov 30 2005, 18:14
      Rääkige tehnikainimesed, kas võib mingi jama ka tekkida, kui panna 6-e oomised kõllid ressiiveri taha, kuhu on muidu ette nähtud 8 kuni 16 oomise takistusega kõlarid <_< Tegemist on Sony STR-GX390 ressiiveriga - pilt
      ei tohiks midagi juhtuda,aga ära kõlareid igaksjuhuks päris piinama hakka,et vol põhja..
      otsija

Comment

Tänud Arvasin ise ka nii, aga tahtsin kinnitust saada Kui kellelgi on sel teemal veel midagi öelda, siis laske, aga tulla

Comment

Ega muud erilist juhtugi kui et võib maha põleda. Eriti siis, kui punn põhjas kuulata. Põhimõtteliselt võib kõlaritele takid (a&#39; 2 oomi) ette panna kuid siis läheb osa väljundvõimsusest soojuseks).
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by felch@Nov 30 2005, 22:28
            Ega muud erilist juhtugi kui et võib maha põleda.
            Kas ikka võib :blink: Tean, et mingite vanade vene võimudega oli see tõesti võimalik, aga kas kaasaegsetel tuntud firmade pillidel, ei peaks mingi ülekoormus kaitse sees olema, mis rakendub siis, kui väikese takistusega kõllidega punn põhja keerata <_<

Comment

Vanadel loomadel ka ju midagi sellist olemas. (Mul radiotehnika mr-5201 stereo keskuse aretus) ja sel läks mingi andur või midagi sellist(transs?) radikate külge. Ei tohi üldjuhul võimule/makile/ressiiverile vms järgi ühendada väiksema takistusega kõlareid, kui on seadmel lubatud. Võib, aga ei pea, maha põletada seadme.

Comment

Kaitsed võivad olla aga ei pruugi. Osadel võimendikividel on sees termokaitse kuid olen näinud võimendeid mis sellelegi vaatamata läbi lendasid.
                See et pill on toodetud mingi (hiina?) firma poolt, ei anna paraku mingit eelist. Kõik nad oskavad raha lugeda ja kvaliteet pole enam in
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Termokaitse on olemas _datasheedil kirjeldatud kivil_. Paraku odavates võimudest on nende kivide odavad koopiad (sama numbriga) või siis originaalkivid, mis ei läbinud testimist ja visati minema kuid mitte päris ära. (nurga taga kirjutati vildikaga number peale ja müüki &#33

Comment

Äkki oleks siis mõistlik siiski takistid vahele panna :unsure: Need peaks vist jube võimsad takistid siis olema <_<

Comment

Originally posted by Võhik@Dec 1 2005, 10:36
                      Äkki oleks siis mõistlik siiski takistid vahele panna :unsure: Need peaks vist jube võimsad takistid siis olema <_<
                      Seda ma ei soovitaks.
                      Parem kuula vaiksemalt.
                      Samuti ei usu ma et kuueoomistega asja nii lihtsalt maha küpsetab. Pakun, et toiteplokk on nii täpselt dimensioneeritud, et ei jätku lihtsalt energiat.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Talv tulekul, lisatakistid annavad ju sooja...

Comment

Originally posted by martinj@Dec 1 2005, 11:26
                          Seda ma ei soovitaks.
                          Parem kuula vaiksemalt.
                          Samuti ei usu ma et kuueoomistega asja nii lihtsalt maha küpsetab. Pakun, et toiteplokk on nii täpselt dimensioneeritud, et ei jätku lihtsalt energiat.
                          Miks ikkagi täpsemalt ei soovitaks :blink: Ja viimane lause jäi päris arusaamatuks <_<

Comment

Originally posted by Võhik@Dec 1 2005, 11:35

Miks ikkagi täpsemalt ei soovitaks :blink: Ja viimane lause jäi päris arusaamatuks <_<
                            Tuba saab muudmoodi kütta kah. Lisaks võib liiga suur väljundtakistus suurendada bassivaljuka vabakäigu ohtliku piirini (ei summuta ära) - pigem teoreetiline.

Ma mõtlen seda, et toiteplokk on tehtud nii täpselt (kokkuhoiu mõttes, seda nad oskavad väga hästi), et sealt nimipinge juures ühtegi üleliigset milliamprit kätte ei saa, pinge kohe kukub.
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

No teoreetiliselt on asi selge - võim võib maha põleda, aga ei pruugi seda teha Kas kellelgi praktilist kogemust ka on sellisest olukorrast?

Comment

Working...
                              X