Rääkige tehnikainimesed, kas võib mingi jama ka tekkida, kui panna 6-e oomised kõllid ressiiveri taha, kuhu on muidu ette nähtud 8 kuni 16 oomise takistusega kõlarid <_< Tegemist on Sony STR-GX390 ressiiveriga - pilt
Teade
Collapse
No announcement yet.
Ressiiver ja oomid
Collapse
X
-
Originally posted by Võhik@Nov 30 2005, 18:14
Rääkige tehnikainimesed, kas võib mingi jama ka tekkida, kui panna 6-e oomised kõllid ressiiveri taha, kuhu on muidu ette nähtud 8 kuni 16 oomise takistusega kõlarid <_< Tegemist on Sony STR-GX390 ressiiveriga - piltotsija
Comment
-
Ega muud erilist juhtugi kui et võib maha põleda. Eriti siis, kui punn põhjas kuulata. Põhimõtteliselt võib kõlaritele takid (a' 2 oomi) ette panna kuid siis läheb osa väljundvõimsusest soojuseks).- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by felch@Nov 30 2005, 22:28
Ega muud erilist juhtugi kui et võib maha põleda.
Comment
-
Vanadel loomadel ka ju midagi sellist olemas. (Mul radiotehnika mr-5201 stereo keskuse aretus) ja sel läks mingi andur või midagi sellist(transs?) radikate külge. Ei tohi üldjuhul võimule/makile/ressiiverile vms järgi ühendada väiksema takistusega kõlareid, kui on seadmel lubatud. Võib, aga ei pea, maha põletada seadme.
Comment
-
Kaitsed võivad olla aga ei pruugi. Osadel võimendikividel on sees termokaitse kuid olen näinud võimendeid mis sellelegi vaatamata läbi lendasid.
See et pill on toodetud mingi (hiina?) firma poolt, ei anna paraku mingit eelist. Kõik nad oskavad raha lugeda ja kvaliteet pole enam in- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by Võhik@Dec 1 2005, 10:36
Äkki oleks siis mõistlik siiski takistid vahele panna :unsure: Need peaks vist jube võimsad takistid siis olema <_<
Parem kuula vaiksemalt.
Samuti ei usu ma et kuueoomistega asja nii lihtsalt maha küpsetab. Pakun, et toiteplokk on nii täpselt dimensioneeritud, et ei jätku lihtsalt energiat.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by martinj@Dec 1 2005, 11:26
Seda ma ei soovitaks.
Parem kuula vaiksemalt.
Samuti ei usu ma et kuueoomistega asja nii lihtsalt maha küpsetab. Pakun, et toiteplokk on nii täpselt dimensioneeritud, et ei jätku lihtsalt energiat.
Comment
-
Originally posted by Võhik@Dec 1 2005, 11:35
Miks ikkagi täpsemalt ei soovitaks :blink: Ja viimane lause jäi päris arusaamatuks <_<
Ma mõtlen seda, et toiteplokk on tehtud nii täpselt (kokkuhoiu mõttes, seda nad oskavad väga hästi), et sealt nimipinge juures ühtegi üleliigset milliamprit kätte ei saa, pinge kohe kukub.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment