Teade

Collapse
No announcement yet.

Ressiiver ja oomid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis infosse puutub siis 40 aastane remondi ja ehitamise kogemus.
    6 oomistega pole probleemi kuni muusikat kuulates naabreid ei häiri, probleemid
    tekivad siis kui tümpsust kaifi tahad saada.
    Füüsika on kuiv, kui korra tekitasid ülekoormusega transi kristallvõrele defekti siis
    ükskord ta läheb läbi kindlasti, kas see juhtub kohe, nädala, kuu või aasta pärast aga
    läbi läheb kindlasti kõige ebasobivamal ajal.
    Kui võimul on A ja B süsteemi lüliti siis üldjuhul mõeldud ühe komplekti korraga
    kasutamiseks, erandeid on, aga siis manualis kirjas.
    Ühesuguseid kõlareid võib järjest panna.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka@Dec 2 2005, 09:31
      Kui võimul on A ja B süsteemi lüliti siis üldjuhul mõeldud ühe komplekti korraga
      kasutamiseks, erandeid on, aga siis manualis kirjas.
      Vaata, siin sa minu arust küll eksid Niipalju, kui mina võime olen näinud, on üldjuhul just nii, et kui ei ole mõeldud kahe kõlari paari korraga töös olemine, siis on A ja B lülitid tehtud nii, et ühe sisse vajutamisel hüppab teine välja, aga kui mõlemaid nuppe on võimalik korraga sisse lülitada, siis on ka ette nähtud, kahe kõlari paari koos töötamine B-) Ja manualis on tavaliselt hoiatus just juhul, kui ei tohi kaht paari korraga taha ühendada. Vastupidisel juhul pole mina küll üheski manualis näinud märget, et on lubatud kahe paari koos töötamine. Kui sa nii kõva remondimees oled, siis miks sa seni ei ole seletanud, et kuda need kõlari väljundid tavaliselt siis skeemi on ühendatud :blink: Kui sul on neljakümne aastane remondi kogemus, siis oled kindlasti näppinud ka Estonia 010 lõppvõimu, mille ma siin näiteks tõin. Räägi siis, kuda sinu arust see skeem on tehtud ja lükka ümber mu teooria, et kahe kõlari paari koos töötamisel kogutakistus väheneb Olen üsna kindel, et just nii see skeem oli tehtud ja peaks olema enamusel võimudel nii. Sai vist kunagi isegi katsetatud, et pandud kaks paari väikse takistusega kõlareid taha. Ja volüümi juurde keerates rakendus ülekoormus kaitse ja lükkas kõlarid tagant ära. Transside suhtes räägid sa õieti küll sellest, kuda on asi teoreetiliselt ja isegi siis, kui ülekoormus kaitse rakendub, võib transs laksu kätte saada, aga minu praktika näitab hoopis midagi muud - tavaliselt siiski, kui piinamisel läbi ei lähe, siis jääbki pidama. Ja ma mainisin, et pill läks piinamisel ainult kergelt leigeks. Kas mitte ei peaks pill kuumaks minema, kui asi on ohtlikul piiril <_<

Comment

estonia 010 lõpul on väljundid paralleelsed ja seega takistus väheneb. keegi ei ole vastupidist väitnudki.
        ei ole mõtet ilkuda remondimehe kogemuste kallal. abi vajaja oled hetkel Sina ja võiks väheke lugupidamist kaasliikmete osas üles näidata
        kui võim ei põlenud, siis on ju hea. mul sõbrad susisid 4 oomisele võimule 4 kõlli taha, igaüks neli oomi. tuline oli, aga jäi ka ellu. see ei tähenda, et ma laseks kunagi kellelgi veel 2 oomi sellele sappa riputada. me saame siin ainult nõu anda ja kokkuvõtteks täiesti oma asi, mis oma tehnikaga pihta hakkad ja kuidas sisse põletad
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Võhik, mölise vähem, siis võid ka abi saada.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by reuter@Dec 2 2005, 13:48
            estonia 010 lõpul on väljundid paralleelsed ja seega takistus väheneb. keegi ei ole vastupidist väitnudki.
            No, pagan küll <_< Ma üritan asjas lihtsalt selgusele jõuda Seda ma ju räägingi, et tavaliselt peaks väljundid paralleelselt olema ja kahe paari ühendamisel takistus vähenema. Minu pilli puhul olen ma üsna veendunud, et ON lubatud kahe paari üheaegne töötamine ja Sony poolt on ette nähtud, et kõik kõlarid peavad sel juhul olema 8 - 16 oomi. Siit, aga võib ju järeldada, et ühe paari kõlarite puhul võib tegelikult takistus olla vaid neli oomi Ja mis ilkumisest sa räägid :blink: Kas ma ütlesin midagi valesti? Mida siis nimelt? Praegu võib hoopis sinu postitust ilkumisena võtta <_< OK, aga ärme hakka nüüd tülitsema Teema eesmärk on siiski lihtsalt tõde välja selgitada.

Comment

Originally posted by Elukaz@Dec 2 2005, 14:12
              Ah, et kohe solvama :blink: Argumenteeritult ei ole ju keegi veel suutnud ära seletada, et asi tegelikult teisiti on, kui mina arvan <_<

Comment

Seletati ära varem viidatud postis.
                On üks suht lihtne nipp selle kontrollimiseks, aga ma vist jätan selle esialgu enda teada.

Comment

Originally posted by Elukaz@Dec 2 2005, 14:29
                  Seletati ära varem viidatud postis.
                  On üks suht lihtne nipp selle kontrollimiseks, aga ma vist jätan selle esialgu enda teada.
                  Lugesin nüüd teemat algusest peale... ja leidsin, et sina ise ju olid see, kes siin teemas esimesena pakkus välja idee, et "Siis võib isegi oletada et on 4 oomine võim kui lubab 2x8oomiseid panna." :blink: Kurb küll, aga ma tõesti ei suuda ühestki postitusest välja lugeda tõestust, et see kindlalt teisiti oleks Ole nüüd inimene ja räägi ära, mis nipp see on Saaks asja kindlaks teha, teema ära lõpetada ja oleks rahu majas

Comment

Originally posted by Eggy@Dec 1 2005, 21:06
                    Lihtsalt väike tähelepanek...

Kui mul radiotehnika keskuse taha oli kirjutatud, et kõllide takistus 4-16oomi, stereo võim. Kas selle eelneva teooria koha pealt võin järgi ühendada 2x2oomised kõlarid?? Et nagu 2oomi ühte kanalisse ja 2 teise?? :huh:
                    Minu poolne point lihtsalt selles, et minu keskuses on iga kanali jaoks(nüüd neid neli) eraldi võimublokk.
                    Seda ka, et keskusega oli kaasas (originaalkomplekt?) 2xS30 kõlli, millede takistus 4oomi per kärss.
                    Ma pidasin seda posti silmas kui sa aru ei saanud.

Comment

Originally posted by Elukaz@Dec 2 2005, 14:49
                      Ma pidasin seda posti silmas kui sa aru ei saanud.
                      See post tõepoolest viitab võimalusele, et asi ei pruugi nii olla, nagu ma loodan, et on <_< Aga mingil juhul ei välista see ju võimalust, et mul siiski on nelja oomine võim :unsure: Räägi nüüd oma kaval nipp ära, et saaks asjas selgust

Comment

Originally posted by Elukaz@Dec 2 2005, 14:12
                        Lisaks võta teadmiseks, E010-l kolme varianti lõputransse, neist ühed kannatavad
                        2oomi välja kui kaitse lubab.
                        Sul lihtsalt vedanud, mul riiulitel paremaid aegu ootamas paar E 010 laipa, paar Brigi,
                        kolm erinevat Amfitoni, mõned U101-d, paar Vegat, Denon, Nad jne, enamik uljaste
                        eksperimentide ja hilisema võhikliku remondi tulemus. Ja neid, mis omanikud tagasi viinud, kordi rohkem.

Kõige mõislikum viis teada saada kas kannatab 4oomi, vaatad mis transid lõpus ja mõõdad toitepinge ära, edasi datasheet ja võimsuse arvutus toitepinge järgi.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka@Dec 2 2005, 15:02
                          Kõige mõislikum viis teada saada kas kannatab 4oomi, vaatad mis transid lõpus ja mõõdad toitepinge ära, edasi datasheet ja võimsuse arvutus toitepinge järgi.
                          Esialgu ootaks, et ehk Elukaz pakub lihtsama võimaluse selgusele jõudmiseks <_<

Comment

Noh Elukaz, on sul siis mingi nipp pakkuda või ei :blink:

Comment

On küll.

Comment

Originally posted by Elukaz@Dec 3 2005, 21:44
                                On küll.
                                No, ole siis inimene ja räägi ära Pliiiiiiiz

Comment

Working...
                                X