Teade

Collapse
No announcement yet.

Pedantsus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pedantsus

tekkis siin selline huvitav küsimus, et kui pedantsed foorumikasutajad oma helitehnika suhtes on? just selles stiilis, et kuidas asju kasutate jne, paremini saab võibolla aru siis, kui kirjutan enda kui monk'i harjumused.

1. cd dekk on laua peal. sinna peale lähevad ainult pehmed asjad, näiteks mõni vihik või asi. need kaustad, mis on metallrõngastega kokku köidetud asetsevad üldiselt nii, et raud ripub üle deki ääre. kes valesti asjad sinna peale asetab saab möliseda, halastamatult

2. võimendi. enne võimendi välja lülitamist panen oma sansuil eranditult volüümi nulli. samamoodi tämbrid, nullist väljas mitte üks gramm. kui kuulan muusikat mõnest muust heliallikast peale raadio siis lülitan alati "displei" taustavalguse välja säästmaks neid 6v alalisvoolupirne, mis seal juba aastast 197x.

3. kõlarid. nende peale ei aseta kunagi potentsiaalselt kriimustavaid asju. samamoodi seisavad nad suhteliselt eraldi, et vältida millegi vastu minemist neile. Rein ehk leiab lairibadelt ühelt kastilt alumiselt poolelt kerge värvikriimustuse. see tekkis siis, kui sõber mu bassengitarrega vastu kõlarit laksis. sellest ajast peale olen väga ettevaatlik.
    minu toas ei majanda tolmuimejaga keegi teine peale minu enda. elutoa laua jalad on mind hirmutanud ja oma kõlaritele selliseid täkkeid ei soovi.

lõpetaks nii, et pärast selle teksti läbi lugemist tuleb nentida, et ma ikka jube pede küll tehnika suhtes. samas, on ta lunastatud 100% oma teenitud raha eest ja ei näe põhjust hooletumaks käsitlemiseks.

Häh, lõdvalt!

Enda aparaate hooldan puhastusvahenditega ja lisaks vahatan - et pealispind oleks kena sile ja igasugu jälgi vähem peale jääks. Kõlarite hoidmine on sama teema - meeldib oma asju hoida, et nendest ka aastate pärast rõõmu tunda, võiks nad ju kenasti kriimuvabad olla.

Mingi aja pärast rändavad asjad racki, seal on nad rohkem igasugu jama eest kaitstud.

-------------------------------------------------------
    Aga ma imestan, ei ühtegi sõna toitekaablitest... :wacko:
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ma vastupidise suhtumise esindaja. Stereo peal on koht lillepotile kust vahel ka vesi rõõmsalt üle paneb.
      Autos on armatuur sirge ja et makki mugavam käsitseda oleks, on ta poolviltu sisse lükatudja kahe kipsikruviga kinni kiilutud.
      Põhimõte lihtsalt selles, et ega välimus heli ei muuda ja müügiväärtuse pärast ma ei põe, asi on ikka mul enda kasutamiseks.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Tihti te seest tolmu võtate?(kui võtate)
        http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Ma olen küll täpselt vastupidine, täie rahuga ruunan tehnikat mitteotstarbekohaselt ja kui ka midagi kehvasti läheb, ei põe, sest olen ostnud ju endale. Samas ma ei oska kellelegi pedantsust pahaks panna, tänu pedantsusele saavutavad nad elus seda, millega mina kunagi hakkama ei saaks, ja külas käies ei tunne ka ennast vähimalgi määral ahistatuna.
          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Minul üks sõber tegi kunagi vinüülide jaoks kohvri. Väga ilusa, kunstnahaga kaetud, metallnurgad, alumiiniumservad.
            Kaks päeva peale valmissaamist saagis ta selle peal puid. Asjad on kasutamiseks, väitis ta minu imestuse peale. Jutt jumala õige.

Comment

Endast.Ei tea, kas asi sõltub tähtkujust aga kaksikutel pidi see asi üldisel kah sedasi olema.
              Ühel päeval üritan kõik laitmatult korda seada, CD-d vinüülid, kassetid vms kindlasse järjekorda, juhtmed kaablilipsuga kinni. Teine päev jälle selgub, et mingit juhet on vaja, tõmban kõik laiali, nii see jääb.
              Töölaud kah, kui tahmist, on kõik puhas aga vahetevahel nagu baltijaama turu müügilett .
              Seest tolmupuhastamisek läheb tavaliselt siis ,kui asi enam ei tööta nii kuidas peab .
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Originally posted by intz@Dec 1 2005, 22:49
                Enda aparaate hooldan puhastusvahenditega ja lisaks vahatan - et pealispind oleks kena sile ja igasugu jälgi vähem peale jääks.
                Mis vahendeid Sa kasutad, kui küsida tohib?

Comment

Stereosüsteem endal teleka all kapis klaasuste taga, mitte et ise korralik oleks; aga asi algas sellest, kui video ei funkanud ja selle seest mänguasju välja tuli kraamida. Laps oli siis just kõndima õppinud ...
                  Aga muidu olen ka sõna võtnud, kui kõlari või TV peale püütakse lillepotile pesa teha, muid vidinaid sinna ikka koguneb paratamatult. Tolmu pühin ka alles siis, kui ekraanil teravuse ja heleduse reguleerimine tulemusi ei anna B-)
                  Töölaud aga ei tohi kunagi piinlikult puhas olla: tühi laud - tühi pea.
                  Head susserdamist !

Comment

Võimendi peal on mingi juust keskus(niisama kogub tolmu). Mingi suuremat sorti kõlar on laua all ja S30 kõlarid üks on kapil ja teine aknalaual.(viimase põrandale lükkamine kassi poolt tegi kõhu alt õõnsaks :blink: )

Aga laual tuleb ikka jah kraami hoida...valmiv CNC pink on paljudele huvi pakkunud :P

Comment

Oijah,
                      1.enda muusikakeskust hoian tehasepakendis
                      2.vahest riiklikel pühadel või kui eriti tähtsad külalised tulevad, tõmban valged kindad kätte ja sean muusikakeskuse töökorda
                      3.enne kui pistiku seina pistan, kontrollin kaks korda pinge efektiivväärtust ja harmooniliste tegurit
                      4.muusikakeskuse ümbritsen demonstratsiooni ajaks turvataraga

Ükskord üks tuttav katsus palja näpuga CD-mängija open nuppu ja jättis rasvase näpujälje. Nüüd oleme vihavaenlased...
                      )

Comment

Mis vahendeid Sa kasutad, kui küsida tohib?
                        Autovaha, firma hetkel ei meenu. Üldiselt seal peab ette vaatama, siledamatel pindadel toimib paremini, struktuursema pinnaga asjad lähevad koledaks.
                        Muidu puhastamiseks mingit vedelikku, millega nt aknaklaase jne puhastatakse. Osad asjad on ka Fairyga üle loputatud

Tolmu peaks tihedamini võtma, tulebki ette võtta suuremat sorti puhastus võimu sees.
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ma üldiselt selline praktiline kasutaja, et kaitsetara oma süsteemile ette pole ehitanud, kuid ühes asjas olen küll pedant-pede. Kipuvad mul kinoruumis külalised suitsu tegema (mul selline nõme vend, kes seda teeb ja siis ka tema sõbrad tossavad) ja siis saavad kõi täie pasaga piki päid ja jalgu! Krt selline asi teeb mu küll vihaseks. :angry: :angry: :angry: Võib ju iga mõtlev inimene ette kujutada, mida sigaretipigi cd-romile teeb ja mis veel videoprokjektoris toimub, mis otse nende peadekohal! Aga voluminupu nullikeeramist ei toimu
                          Tuleb lihtsalt täiega panna!

Comment

Originally posted by beatvoiceboy@Dec 1 2005, 23:15
                            helitehnikat tulebgi igatpidi hoida!
                            juhiks tähelepanu asjaolule, et sellised postitused kuuluvad edaspidi kustutamisele.
                            teemasse siiski teemakohane jutt palun.

Comment

Lillepott S-90ne peal - seda ma seedin. Aga tehnika peab välimuselt puhas olema. Piiritusepudel ja lapp on sõbrad umbes kord kuus. Lähen koledasti endast välja, kui näen kellegi hõbedasel võimendil volume nupu ümber räpast jälge, mis nagu viitaks, et omanik peseb käsi suht harva ja on muidu ka hooletu. Sama arvustehnikaga...näiteks pruunide näpujälgedega hele klaviatuur (ütleme puhtas kodumaises murrakus, et lihtsalt sitane) ei tee kah üldse rõõmsaks.
                              Niisugune siis minu pedantsus.
                              Kui nüüd heli(video-)tehnika juurest kirjutuslaua juurde suunduda, siis seal on asi täiesti vastupidine. Mingit esteetilist pilti ei saa lootagi, asjade asetus on üsna pilla-palla, see mis sahtlist kougitakse, lauale ka jääb. Lõpuks siis jootekolb, hunnik vanu trükkplaate, täis kritseldatud pabereid ja kurat teab mida veel on tekitanud arusaamatu puntra. Kui sõimata saan, siis lõpuks koristan. Muidugi enda jaoks on kõik väga loogiliselt asetatud, ainult et teised ei saa sellest aru.

Comment

Working...
                              X