Teade

Collapse
No announcement yet.

Pedantsus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

isiklikult ELAN tehnika sees, aint selle vahega, et kõik on peaaegu koos. mina kolvi kõrval, kolb minu kõrval-harmoonia. trykkplaate puhastan peale jootmist ja enne "käivitamist" puhastan isikliku hambaharjaga...

kõik juba töötav tehnika (oss, gene, cd-dekk, kõlarid) on astetatud täpselt nii, et saax kasutada sihipäraselt, mugavuse tagamiseks, poseerimiseks ja vaatamiseks.

ma siuke fanatt tõesti, kes yhel hetkal kaotab kahe laua pealt ära viimse kui taki ja hetk hiljem kaob laud ära uuesti jubinate alla. jälle kaksik...

aga MINU arvates on asjade hoidmisel mitu aspekti: on neid, kes hoiavad hoidmise pärast, et eputada ja näidata; on neid, kes olude sunnil ei saa staffi poleerida, tolmuvabana hoida, tarastada jne-aga kasutavad täiega; tore on see kontingent, kes suudab hoida oma tehnika tolmuvaba aga samas nautida selle tööd. neid on kahjux vähe.

mina maybe suudaks aju puhtamana hoida, aga aega napib jubedalt.

kuigi, mitte et ma oma tehnikast ei hooliks-otse vastupidi: öökapi raamatute hulgast leiab nii Abo kui Elfa romaane, riidekapi otsas on pehmed loomad ja lahtised s30ned.

tehnikat pole mõtet ruunata, palju on nähtud vaeva, et seda teha-hoidkem oma lähedasi, ikkagi jõuluaeg. mina võtan täna öösel kaissu testri ja kolvi, konded hambusse ja unne.

see, kes asju hoiab pole pedant, vaid hoolas. see, kes asju pohhuilt retsib on lihtsalt... kes??

[SIZE=14]pede-tont.[/SIZE=14]
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Võimendi ja CD-decki eest hoolitsen ikka, kuid asi jääb normaalsuse piiridesse. Tolmu võtan maha, kui see juba nähtavaks muutub. Musti näpujälgi muidugi ei salli nende seadmete peal. Lapp kätte ja kohe nühkima, sest selline vaatepilt millegi pärast labane. Kõlareid olen 3kuud järjest ehitanud ja täiustanud ning ei salli kohe üldse igasugu näppimist teiste poolt. Kastid peavad koguaeg olema puhtad ning läikima. Jalgadelt vaja maha tõsta, siis vaatan ettevaatlikult, et ära ei kriimustaks. Kokkuvõttes ütleks, et mingit haiglaslikku hoolt nad just ei näe, kuid samas hooletust ka mitte. :wub:

Comment

Eks ma üritan kah oma töö-elamist korras hoida. Mul on aga õnneks tööl üks tädi kes hommikul lapiga põrandad üle käib ja sekretär, kes tolmu pühib. Minu pabereid (kultuurkihti töölaual) ei julge kahjuks keegi puutuda, mistõttu pean lauda ise koristama. Raske.
        Mõõteriistasid puhastan kätepesupastaga, see on palju parem kui piiritus, eriti poorsetel pindadel (Fluke kollased kestad, mõõtejuhtmed). Nühid pastaga üle ja loputad veega/märja lapiga ja jälle nagu uus. Seepärast ma Fluket armastangi.

Comment

mis seal salata tehinka on minu ja ainult mina võin seda kasutada nii nagu ma tahan, cd deck'i peal asetsevad kõrvaklapid ja mõned cd plaadid, tolmu võtan, aga harva, tehnikat puhastan ise ja kõlarite peal olevaid lillepotte luban kasta ainult nii et vesi kõlarile ei satuks, kui satub on lillepottide pidu läbi.
          Tehnikat hoian ikka südamega nagu oma naist.

Comment

Mnjah!No põhimõtteliselt lähevad kogu mu tehnika tolmutamisele iga 6 kuu tagant(seespidine).Õnneks on mul kõlarid(30GD-301 )ilusti mistra taolise materjaliga kaetud ning kriimustusi ei ole võimalik tekitada!Võimendi, makk, tuuner, CD, LP, DVD ning EQ paiknevad Radiotehnika originaal(&#33 riiulis.Tolm eemaldub neist iga kuu vähemalt.Ei meeldi mulle sõbrad, kes kohe korterisse sisenedes kõik seadmete nupud läbi keeravad(lihtsalt üritavad teada, kui palju nuppe füüsiliselt väänata on võimalik :angry: ).Peagi valmib 8xGU-50 projekt; hoitku siis oma sõrmed lampidelt eemal(tulised ju krt! :P ).TV ning arvuti-molu on rohkem rekvisiitide eest(pisut vanemad juustud, kahjuks)...
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Ma vist ka suts pedant neis asjades.
              Kõik peab olema parimas töökorras, välimus nagu uutel ja süsteemid kokkusobiva disainiga

Ei meeldi kohe mitte üks raas, kui nupud või nurgad on kulunud ja muljutud. Kui on värvikahjustused siis parandan need ära. Kui välimus kehva siis spoonin võin ehitan uued kastid või uue korpuse oma maitse järgi.
              Peamine- tehnika mida oman peab olema parimas töökorras, kvaliteetne ja kvaliteetse heliga, mite ainult ilus asi nurgas.

Stereosüsteemi peale ei pane kunagi midagi ( ventilatsioon peab ju olema).
              Kõlarite peal on väikesed öökapilambid, see ka kõik.
              Puhastan väljast korra nädalas( tolmu ikka tekib).

Välja lülitan süsteemid sellises järjekorras, et esmalt võm ja siis signaaliallikad. Heli ja tämbrinuppu 0-i muidugi ei keera. Lampvõimendil kasutan alati eelsoojendamise nuppu.
              Luxman LV-105/ st.hübriid-lampvõim
              Denon PMA700V/ st.võim
              Pioneer PD-S705/CD keerutaja
              Käsitööna valmistada lastud monovõim
              Peerless/Vifa elemantidega kaheribalised

Comment

Mulle ka paraku meeldib tehnika siis rohkem, kui ta ikka värske välimusega on. Nii, et vähemalt püüan niipalju kui võimalik enda tehnikat mitte lammutada ega kriimustada. Ma ei tea miks, aga paljudele meeldib kohvi kruusi kõlarile asetada, see mulle ei meeldi. Pärast vaatab sealt mingi pruun ring vastu. :angry:
                Ning need mehed, kes volume nuppu keerata ei oska, tuleb sealt eemale hoida, sest igal asjal on tehnilised piirid.
                Ja see Tõnissoni iseloomu omadus, et välja laenata kohe mitte ei taha. h34r:
                Pärast tuuakse mingi käkk tagasi -- see ju lausa seaduspärasus, et võõra asjaga ikka juhtub... :unsure:

Comment

Originally posted by martinj@Dec 2 2005, 16:20
                  Endast.Ei tea, kas asi sõltub tähtkujust aga kaksikutel pidi see asi üldisel kah sedasi olema.
                  Ühel päeval üritan kõik laitmatult korda seada, CD-d vinüülid, kassetid vms kindlasse järjekorda, juhtmed kaablilipsuga kinni. Teine päev jälle selgub, et mingit juhet on vaja, tõmban kõik laiali, nii see jääb.
                  Töölaud kah, kui tahmist, on kõik puhas aga vahetevahel nagu baltijaama turu müügilett .
                  Seest tolmupuhastamisek läheb tavaliselt siis ,kui asi enam ei tööta nii kuidas peab .
                  sama siin...paratamatu...
                  yxpäev teen kõik ilusti korda...
                  teisel päeval hakkan kasvõi mingit yhte jubinat otsima, siis kõik jälle korraga laiali...siis ilmub jälle mingi eelmisest korrast kadunud olnud jupp ja siis vaja veel mingit juppi otsida jne...
                  niiet...1 päeva nädalas on kõik korras, ylejäänud sassis...
                  asjade asetsusega on on nii, et kus midagi mahub, see sinna ka läheb (modemi peal webcam & liikumisandur), printeri peal forokas, laadija, unnik kruvisid - ei imestaks kui mõni seespool printeritki oleks...
                  monitori peal pole veel midagi, kuna sinna ebamugav panna asju...
                  kõlaritornid on parim koht paberimajanduse ja muu sellise hoidmiseks...
                  yhesõnaga... ma elan nii, et kõik asjad on üksteise otsas ja kui võimalik, siis ka üksteise sees...
                  vanasid arvuteid kasutan skeemide hiodmiseks (väga bueno koht&#33

p.s...koristama hakkan alles siis kui tuleb igatsus voodist ja seda üles ei leia enam

Comment

meenus veel niipalju, et mõistatuseks jääb mulle senini, et kui tuba korras, kus siis kõik kraam peidus on?....ei saa aru...
                    ometigi päevast päeva tassin juurde...ära ei vii midagi
                    ükspäev teen enda toast ennem koristamist ja pärast koristamist pilti ja panen siia üles

niipaljut veel: tallaalused on VÄGA harjunud igasuguste vene skeemidel kõndimisega

Comment

Working...
                    X