Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlari ehitus???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlari ehitus???

Asi on siis selline, et sain omale ühe vene s50 valjuka 50w ja ma sooviksin sellele korraliku kasti ümber teha. Teilt paluksingi abi selle kasti tegemisel. Nimelt kas te võixite mulle panna lingi kust ma saaksin downloadida programmi, millega arvutada kasti mõõtmeid.(oleksin väga tänulik kui keegi viitsiks natukenegi väikese õpetuse selle progre kohta kirjutada, sest ise ma sellest ei tea midagi ja kasutada ka ei oska).Ja veel mul on selline asi, et mul pole filtrit sinna sisse. Kas saab ka ilma läbi või peab õige otsima või võib kasutada s30 oma. Veel olen kuulnud, et kui kõlarile vahele ehitada mingid seinad, siis muudab see heli palju võimsamaks(tümakat tuleb juurde).Ja tahaksin ka kysida seda,et kas keegi võix ära seletada, mis moodi veel valjukaid mõõdetaks .Olen siin foorumis näinud seda mitmes kohas kasutatavat ???
    Suured tänud neile kes viitsivad vastata.
    Hea hinnaga helitehnika minult:woofrid,võimud,makid,kõlarid,kastid!
    145,6db!Eesti kolmas tulemus oma klassis!

bassbox pro leidus enne, sellisel aadressil nagu www.hot.ee/qwerty009 , kuid otsustasin siiski proovida enne, kui soovitan. See on vist maha võetud.

Comment

kas sa inglise keelt muidu oskad, et bassbox pro helpi lugeda?
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mida sa üldse teha tahad.MA sain aru, et sa said ainult bassi kõlli.s30 filter ei sobi, kui sa seda just ümber ei ehita.
        No proge tõmbamisest jääb väheks.Sa pead sinna konkreetse valjuka andmed sisestama ja siis ise möllama hakkama, et milline sagedus karakter sulle kõige meelepärasem.
        Aa kõige lollikindlam variant on mõõta selle originaalkast.Tähtis on kasti ruumala ja toru mõõtmed.Kasti kuju võid endale meelepärase kujuga teha.Toru kaugus valjuka servast jäta kah igaksjuhuks sama kaugele kui originaalis.
        muusika on kuulamiseks

Comment

Tahaxki bassikat teha a mul ei ole ühtegi näidist ja ma ei saa seega ka midagi mõõta. A kus ma siis selle programmi võiksin leida,keegi ju ei andnud aadressi.

Comment

Pole mõtet asja nii keeruliseks ajada, lihtsalt vähemalt 30-40 liitrine kinnine kast peaks paukuma küll. Sellele kastile ruumis õige koha otsimine mõjutab ka bassiesitust tugevalt.
            Head katsetamist.

Comment

Kinnise kasti korral peaks 40ltr suureks jääma.30 peaks norm olema.Loomulikult.Kinnisel kastil pole häda midagi ja kastiga mööda on ka raske panna.
              muusika on kuulamiseks

Comment

A kas olex võimalik midagi täpsemalt??
                Olen kuulnud, et kui kastile kuhugi mingid vaheseinad teha, siis tuleb mürtsu juurde.Ja siis, kui ma panen ainult selle 50 bassika pole filtrit vaja ve( sain aru, et filter jagab madalad ja kõrged helid). ???

Comment

pane jah filter,aga mis sageduselt tahad signaali lõigata?

Comment

soovitan sul kasti teha nii et valjukas jääb allapoole - lõõb laksu toas ühtlasemalt laiali
                    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
                    DeeJay Catass

Comment

soovitan sul kasti teha nii et valjukas jääb allapoole - lõõb laksu toas ühtlasemalt laiali
                      Bass levib lõdvalt igas suunas, siin tuleb mängu hoopis valjuka ja põranda vaheline kaugus.

Comment

bass levib muidugi igas suunas aga see matakas/mytakas ei levi just kuigi yhtlaselt ntx kui subbar on yhes toa nurgas ja siis kõnnid toas ringi: uste juures on kõige suurem myrakas ja kuskil toa keskel on nac kehvem/magedam...
                        just allapoole suunamisega veic yhtlustab mytakat
                        DeeJay Catass

Comment

bass levib muidugi igas suunas aga see matakas/mytakas ei levi just kuigi yhtlaselt ntx kui subbar on yhes toa nurgas ja siis kõnnid toas ringi: uste juures on kõige suurem myrakas ja kuskil toa keskel on nac kehvem/magedam...
                          just allapoole suunamisega veic yhtlustab mytakat
                          Mis vahe on bassil ja matakal/mytakal? ;D ;D

Üks asi on basside suunavaba levimine, sa rääkisid aga ruumiresonantsidest...

Comment

ja paigutuse tähtsus sai ka ära mainitud
                            Pole mõtet asja nii keeruliseks ajada, lihtsalt vähemalt 30-40 liitrine kinnine kast peaks paukuma küll. Sellele kastile ruumis õige koha otsimine mõjutab ka bassiesitust tugevalt.
                            Head katsetamist.

Comment

ah ma ei viici vaielda ;D ;D
                              DeeJay Catass

Comment

Working...
                              X