Teade

Collapse
No announcement yet.

ressiiver & antenn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ressiiver & antenn

Tere,

millise antenniga Teie olete oma ressiiverid raadio kuulamiseks ühendanud. Endal on siiani komplektis oleva peenikese juhtmega ja ausalt öeldes midagi head ei ole - sahiseb ja põriseb.
    Mis variante oleks raadio ühendamiseks peale kaasasoleva juhtme, ning kust neid osta saab? Või on Teil muid häid soovitusi....

Suured tänud ette

Mina kasutan maal teleka antenni("poola rest") ka raadio jaoks, antennivõimendi väljund on siis 2-e splitteriga jagatud 2-e tv ja ressiiveri vahel. Soome kanalite 1 ja 2 teleka pilt vilets, muud ok, kuid kõik eesti raadiokanalid on puhtad(ilma sahinata).

Comment

Originally posted by alberto@Dec 9 2005, 11:30

Mis variante oleks raadio ühendamiseks peale kaasasoleva juhtme, ning kust neid osta saab? Või on Teil muid häid soovitusi....

Mida parem pill seda parem antenn peaks olema, põhiliselt Serigost Triaxi Z ULL
      antenn, kahjuks ei tooda enam maale H/V dipoolidega sobitatud antenne(700-800kr), sobivad nõudlikumale tarbijale.
      Odavam variant kui akna suund sobib, ~3m juhe ümber aknaraami, otsad
      300/75 trafosse ja kaabliga antennisisendisse.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Endal on katusel 2 kanali dipool+ logoantenn, neid liidab isetehtud (ja arvutatud &#33 filter, allpool on seinas kahene pesa Radio ja TV.
        Osad vertikaalpolarisatsiooniga jaamad tulevad kehvasti aga neid ma ei kuula kah.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

4-el Yagi horisontaalis ja HB9CV vertikaalis + relee + võim vana hea BF981-ga. Oleks mõni tuttav, kes valmis teeks, paneks mõlemale antennile oma võimu ja korraliku koaksiaalrelee nende järele. :P Rätsepal ikka see koht paljas, kus keha ja jalad ühinedes oma nime kaotavad. Pealegi on ajutistel konstruidel inetu komme kõige kauem vastu pidada.
          Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Kuid kui ma ei taha omal katusele antenni panna, siis mida te soovitate veel?
            Ning kust saaksin ma omale osta mm antenni raadio oma mis teeb häält? praegu mingi pikk juhe aga raadio on ka sees must..mingi liikumine toas on kohe levi ära..muusikakeskusel on tõesti hea heli aga seal mingi imelik antenn ka

Minu praegusel u7111/t7111 võimul ja fm on 2 pistiku pesa ? :unsure: mõlemal on 3 auku aga kui keskmisesse panen juhtme võin kuulda natukene muusikat

Millist te praegu soovitaksite mida saaks tellida/äkki osta

ette tänades
            Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

RRR antenni sisend on 75R koaksiaali sisend(oli vist 1:1 ning 1:10 suhtega).Keskmine kontakt=signaal, välimised kaks kontakti=maa.Ise kasutasin RRR T-101 tuuneri juures ca 1m teleskoopi ning 75R peal oli UFO aktiivantenn.Käras küll
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
              X