Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajaks abi(nagu ikka).

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vajaks abi(nagu ikka).

Ka keegi oskab soovitada kirjandust , kust saaks infi, kuidas arvutada välja kõlari ja õhuväljalaskeava vahemaa. Või teab keegi ise?
    Minu kodukas

sa m6tled seda vahemaad et kui kaugel peab esiplaadil vent kõllist asuma?!? <- see on suht poogen... vendi võid panna sinna kuhu ise tahad
    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
    DeeJay Catass

Comment

Tänan! Aretasin ise kõlli ja järsku tuli selline mõte. Kartsin, et pean esiplaadi uuesti tegema, kui auk pole õiges kohas.
      Minu kodukas

Comment

võta sääne raamat nagu raadiolülitused.. seal on kõlaritest igasugust juttu...

Comment

Ega ta suht poogen küll pole! kuskil ka mingi radio... raamatust lugesin seda asja. Mõnedel kõlaritel ulatub inverteritoru kõveralt elemendi taha, et tekitada lisaheli(rõhku, vm sellist, ei mäleta enam). Kuid ega sa mingit Hi-End'i ka ei tee - nii et ikka suht savi.

Comment

Asukoht pole oluline, küll aga selle pikkus.

Comment

Asukoht hakkab siis rolli mängima, kui toru ja elemendi vaheline kaugus hakkab tunduvalt (3x ...) ületama toru pikkust.
              Head susserdamist !

Comment

Jäta vent valjuka servast umbes toru jämeduse jagu.Faasiviga pole suur ja siis ei tohiks nad üksteist segada.
                muusika on kuulamiseks

Comment

"raadiolülitused" sealt saad kindlasti abi.. seal oli alguses sellest kõlari ehitusest väga hästi räägitud..

Comment

"raadiolülitustes" soovitab vendi toru jätta vähemalt 10cm kaugusele valjukast :

Comment

Oleneb ikka kõllist.5cm d bassikaga kõllis tundub 10cm suht kaugel, aga kontsertkõllil pol 10cm teab mis kaugel.
                      tegalt suurt vahet pole.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Ega mull suur kõll ei ole. Mingi auto 6W kõll on. Tegin kasti ümber. Päris hea heli tuli välja. Nüüd olen nii kaugele jõudnud, et panin kasti hoopis 30W radiotehnikast võetud elemendi. Huvitav on see, et kõlli peale on löödud tempel 40W
                        Minu kodukas

Comment

´vatte on kõllide puhul väga raske ühe piitsaga määrata.
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Ega jah. See 6W ei tundugi selle 40W kõrval eriti niru.
                            Mõned ajavad ikka täielikku sokki. Kui omale arvuti ostsin,
                            oli kõllide karbi peale kirjutatud 600W : : :
                            Mobiilset tuumaelektrijaama kaasa küll ei antud.
                            Minu kodukas

Comment

Working...
                            X