Teade

Collapse
No announcement yet.

Võim tuksis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võim tuksis

Mul on selline ilus ja vana võimandi nagu "Radiotehnika."
    Kord, kui tahtsin musa kuulata, oli üks kanal tumm. Tegin siis asja lahti ja uurisin asja. Leidsin ühe lahtiselt lipendava juhtme. Tinnisin kinni ja siis oli asi päris hull. Kumbki kanal ei funkand enam. Kas keegi ei oska abi anda. Võim ise on juba ühe "vanakese" käes remondis aga tahaks ise kah teada, mis värk on?
    Minu kodukas

Ei noh,sinu info on ikka vägev ;D.Kes siin ikka oskab sulle midagi öelda,kui sa isegi vist ei tea,mis otsa sa kuhu pistsid ;D ;D
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Panin juhtme sinna kuhu ta käima pidi. See on kondede paki juures (kui võim võtta esipaneel ülespoole ja kõht üles) paremal pool. Roheline noh!!! :-/
      Minu kodukas

Comment

Äkki mainiksid, et mis võim, mis juhe kust plaadilt kuhu plaadile jne... Roheline värv ei ole mingi kriteerium elektroonikas.

Comment

Kui tahad "vanakest" kontrollida,siis nii see sul küll ei õnnestu!!! Ja polegi tähtis mida ta teeb,paeasi,et korda teeb!Kui remontijat ei usalda ,siis paranda ise.Mis sul välja tuli nägid juba.

Comment

Äkki ütled mis võimu mark on.Veel parem kui saad pildi üles panna või leiad netist.
            Eks sa pidid selle juhtme ilmselt valesse kohta toppima.
            muusika on kuulamiseks

Comment

Sain võimu 'vana' käest kätte. Integraalskeem oli tuksis.
              Minu kodukas

Comment

noh ja nüüd korras. Palju küsis?

Comment

Kaks sotti küsis.
                  Minu kodukas

Comment

Working...
                  X