Teade

Collapse
No announcement yet.

millist muusikakeskust?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

millist muusikakeskust?

Plaan osta selline väiksem, "puitkastidega", et läheks ülejäänd toaga kokku. Oskab keegi öelda, kellel mis firma pill hästi kestnud. Endal kahel tuttaval samsungiga probleeme, aiwaga positiivne kogemus. Silma jäid ka sanyo ja lg. Kas oskab keegi öelda, kus tallinnas sanyot müüakse? Nõudmised on siis: revers, täispult, vähemalt 2x20w rms. Oskab äkki keegi konkreetset mudelit soovitada?
    aitäh!

Hinnaklassi teadmata ei oska midagi soovitada. Käi ise poodides ja vaata, mis silma hakkab. Ära unusta ainult erinevaid pille ka kuulata ja võrrelda.

Aga kui hammas peale hakkab, oleks minu soovitus siin:
    http://www.sperco.ee/toode.php?gID=36

Edu

Comment

Käi poodides ja ise otsusta
      Kindlasti ei tohi olla plastmasskõlarid ja soovitatavalt kõlaritel esikate eemaldatav. See number ,mis neid vatte näitab on üldjuhul jama (ka RMS on jama, ise olen mõõtnud)
      veel parem,kui võtad mõne kompressimata plaadi kaasa ja kuulad , soovitavalt klassikaline muusika. Kontrollkuulamise juures soovitaks igasugu heli(d)effektid välja lülitada..
      Ja niigunii lõpuks oleneb sellest palju raha on
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Sorry, hinna unustasin ära. 3000.- või nats peale. Denon käib küll üle jõu. Sanyo bm-500 hakkas meeldima, aga Pärnust sai otsa. Tallinnas vist kuskil kadaka teel müüakse ka sanyot, äkki keegi teab täpsemalt?
        keskus ise siin: äkki oskate miskit arvata. Ise ma ei saanud ainult aru, kas sisendit ikka on?
        http://www.sanyo-electric.ru/products/positions/10.htm

Comment

Ise ma ei saanud ainult aru, kas sisendit ikka on?
          kle igal korralikul muusikakeskusel on ju sisend olemas :
          Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
          DeeJay Catass

Comment

igaks juhuks soovitan kontrollida, kas line out on kaa olemas. Mônikord ja ootamatult vôib vaja minna...
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
            X