Teade

Collapse
No announcement yet.

Lae Projekt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lae Projekt

Isal on külasaun, seega plaanis sinna teha sinna eesruumi väikene muusika sissepanek tega Ta tahtis teha sellist asja

Kõlari Projekt

Mõte iseenesest hea kuid kuidas jääb heliga? kas on võimalik kuidagi nii teha et muusika heli oleks hea. Kui ruumist on pilt tehtud räägime edasi kui äkki kellegil juba mõte taskust võtta või on keegi teinud seda siin. Ma lähen homme mõõtma ja pilti tegema siis võiksite öelda mida panna, jne kas on ültse mõtet
    Vaesel ajal on kärbes ka liha.

bandpass-subwoofri võid niimoodi küll kenasti lae sisse või kuhu iganes ära peita, et pinnale tuleb ainult mõlemast kambrist toru (või torud). Kesk/kõrg kõlarid on vast juba piisavalt väikesed, et need saab seinale panna.
    Soovitaks sul vaadata J&V kodulehte, nemad tegelevad siin Eestis kõlarite kõiksugustesse kohtadesse ära peitmisega. Nende tehtud tööde piltidelt võib saada inspiratsiooni.

Comment

Tegeled heliga saunas,aga pilt?Meie kandis leiliruum klaasuksega,pilt tuleb pesuruumist,heli laev ahelt.Eesruumis vastavalt ventilatsoonile võimalused laiemad.

Comment

Jutt oli et tuleb sinna kus on lett jne..kuid täna lähen pilte tegema..siis on parem

edit : rääkisin temaga ta ütles et oleksid bass kõlar kõrgheli jne. aga ma ütlesin et ostaks sellise mida saab ekvalaiseriga sobivaks reguleerida. Milline selline kõlar oleks hea?

Seal on mul toast ka pilti..ja ainult põhiliselt sinna tuppa tahaks..aga võiks ikka natukene teistesse ruumidesse ka kosta Ta ütles et peaaegu raha ei mängi seal rolli sest firma oma on
        Äkki läks lihtsamaks :P

Comment

Upitan tsipa teemat vajub liiga alla kuigi eelmise posti editit ei näe

Comment

vbla kasutada äkki spetsiaalseidlaekõlareid...v tahad mingit räiget tümmilaealla?
            mida sa lohh vahid

Comment

Äkki sobiks kasutada näiteks selliseid:

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...0-50331&lng=est
              http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...40-2116&lng=est

Eriti just see viimane, sest see niiskus ei ole saunas olematu, ka eesruumides!

Comment

Originally posted by Silver@Dec 19 2005, 19:17
                Äkki sobiks kasutada näiteks selliseid:

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...0-50331&lng=est
                http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...40-2116&lng=est

Eriti just see viimane, sest see niiskus ei ole saunas olematu, ka eesruumides!
                Ei sellest leti ruumist läheb veel riietus ruumidesse ja sealt saunaruumi
                Sest need pildid mis mul tehtud on, ainult sinna ruumi ja seal 100% mitte niiske.

Ja ei taha mingit räiget tümmi..aga ruum võiks olla küll muusika all :P mingit bassi kõlareid ma küll ei taha..sellist korralikku kõlli..Kuid kas sinna lae sisse panemine ongi hea mõte?

Comment

Pilte ma ei näe millegi pärast!

Tuleks vaadata mingite lairibade peale- pole mingit filtritega mässemist. Tevalos on suht normaalne valik.

Comment

kunagi vene ajal oli ka võimalus sama küsimusega tegeleda.seal oli häda selles,et kõlari juures polnud oma juttu kuulda,vastasseinas aga muusikat.siis panime kogu lae täis pisikesi valjukaid(olid vist tavalised odavad 2W)ja ühendasime tavaliseks 4 oomiseks süsteemiks.muusika tuli majak makki pealt.mingit eraldi võimendit ei kasutanud.mõnus ühtlane taust jäi igale poole.ei seganud juttu rääkida,ja kes tahtis,võis rahus muusikat kuulata.

Comment

Originally posted by Silver@Dec 19 2005, 20:17
                      Pilte ma ei näe millegi pärast!

Tuleks vaadata mingite lairibade peale- pole mingit filtritega mässemist. Tevalos on suht normaalne valik.
                      Nüüd peaks saama vaadata pilte mul oli kasutaja automaatselt sees vist

Comment

Miks mitte kasutada tõesti, nagu Kreeklane ütles, rohkem, aga väiksemaid elemente. Näiteks see:
                        http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...40-2007&lng=est

(Ma vist kunagi arvutasin välja et sellele sobib kõige paremini 0,5l kinnine kast)

Comment

Tekkis mõte:
                          Kunagi tõstsin teemat Omnidirectional speakers ehk kõlarid mille helihajuvus on 360 graadi, võibolla just sellise lahenduse puhul on asjast just tolku.
                          Üldist selget helipilti saada laest mu meelest suht võimatu kuid väga hea on asja juures see et heli kostub igalt poolt suht ühtlaselt nagu räägitakse. Või vähemalt bass (subwoofer) millel on raske lokaliseerida bassi allikat mis on väga hea mu meelest. Mul lihtsalt tekkis mõte

Comment

Originally posted by Commodore@Dec 19 2005, 22:34
                            Tekkis mõte:
                            Kunagi tõstsin teemat Omnidirectional speakers ehk kõlarid mille helihajuvus on 360 graadi, võibolla just sellise lahenduse puhul on asjast just tolku.
                            Üldist selget helipilti saada laest mu meelest suht võimatu kuid väga hea on asja juures see et heli kostub igalt poolt suht ühtlaselt nagu räägitakse. Või vähemalt bass (subwoofer) millel on raske lokaliseerida bassi allikat mis on väga hea mu meelest. Mul lihtsalt tekkis mõte
                            No natukene aga seda teemad oleksid võinud nad edasi arutada, asi jäi lühikeseks. Hetkel ei oska ma ikkagi mitte midagi mõtelda. Mida te ikkagi soovitaksite mul panna?

Comment

kesk+kõrg on laest ainult siis kaval panna, kui neid on palju. Samas on need kõlarid ka väga väikesed, kastid on praktiliselt olematud jne. Seega märksa lihtsam oleks näiteks nelja nurka mingid pisikesed satelliidid panna, midagi kodukino stiilis. Samas subwoofer vajab märksa suuremat ruumi ja seda võib olla kaval kuhugi sisse ära integreerida.

Comment

Working...
                              X