Teade

Collapse
No announcement yet.

mp3 mängija?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mp3 mängija?

soovitage palun korralikku mp3 mängijat. hinda esialgu piirama ei pane, pigem peab olema kvaliteetne, disain pole oluline, eelistan praktilisi ja piisavalt mõistliku hinnaga asju.
    põhikasutus oleks mul muusika kuulamine, kõikvõimalikud lisafunktsioonid ei ole vajalikud. aku vastupidavus oleks oluline ja et saaks muid klappe ka külge ühendada.
    et kui keegi teab mida on tark vaadata mängijat ostes siis palun öelda. tehnilise poole pealt ja muusika mängimise kvaliteedi kohta ei tea ma midagi, kõik oleks abiks.
    tänud!

Creative omad või siis Apple Ipod. Muud on sellised kahtlased minule tundunud.
    99.9% jalgpallidest tuleb Pakistanist.

Comment

iPod. Selline asi, mida ostes ei pea kahetsema. Kvaliteet peaks tal mp3 pleieritest üks kõvemaid olema. Mina kasutan selliste klappidega.
      http://211.78.161.52/gdpageimg/RP-F880--2LL.jpg
      http://www.homedj.co.uk/technics_rpf880.shtml
      Võimsusest iPodil puudu ei jää, kui vaja, siis klapid isegi hüppavad peas. Peale ideaalse tehnilise lahenduse on iPodi mugav käsitleda tänu clickwheelile. Ka disain on neil väga kena.

Comment

Sony 20gb. Ilus disain ja puha ja hind suht normaalne nii suure mahu kohta.

Ja siis on veel 5gb olympus m:robe mida on nimetatud Ipod`ide tapjaks.

Comment

nojah lugesin digist või arvutikasutajast ka nats mängijate kohta ja ipod jättis suht niukse mulje, et praktilise inimese ost ta pole. creativet nagu kiideti suts rohkem kasvõi heliesituse osas ja praktilisuse osas.
          paha lugu ongi see et pole ise ühtegi peos hoidnud ega pikemat aega kasutanud. mis teised sellest sonyst veel arvavad? seda mu enda otsingutes polegi ette tulnud..

Comment

Originally posted by beatvoiceboy@Dec 25 2005, 16:19
            Ja siis on veel 5gb olympus m:robe mida on nimetatud Ipod`ide tapjaks.
            Seda m:robe'i olen ise kuulanud. Muusikat sealt välja ei tule minu arust. Helivaljusega on ka nii, et kui põhja paned, siis on kõrval sosinat kuulda. Ekraanipilt on vaata et iPodi pealt maha vehitud.

Miks ei ole iPod praktilise inimese ost? Nänni polnud talle ju vaja, põhifunktsiooniks muusika kuulamine. Kuigi jah, iPodil on ka mängud peal, oma Outlooki kontaktid saad iPodi panna ning iPod loeb ka tekstfaile. Lugude peale panemine iTunes'ga väga lihtne.

Comment

Põhjused, miks valiksin creative on järgmised:

1.Raadio peal
              2. Suht lollikindel
              3. Ühendused standardsed (mini usb) . Kui teistel juhe katki läheb või kaob on häda majas h34r:
              4. Vahetatav aku !! (ei tea küll mis raha eest ) Teisel kahel mudelel tundus asi monoliitne tükk olevat.

ja sageduskarakteristkut ei suutnud palja silmaga eristada Audiophile usb omast (poolprofi helikaart)

Kõige rohkem jama oli muide m:robega.Kiilus kinni, midagi teha ei lasknud enne firmware uendamist.

Martin@oli see kes selle jutu ak-sse kirjutas ja lihtsamad mõõtmised tegi.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

pole ise tegelikult kah kumbagi kuulanud aga lihtsalt otsin endale kah midagi ja siis pakkusin välja, aga olen kuulnud et m:robe`il on kah vahetatav aku, sony kohta ei tea midagi aga tundub küll väärt asi.

Comment

nojah creative tundus endale ka suht normaalne. ipod sai ebapraktiliseks tehtud just selle tõttu et tolle välimus läheb kiiresti koledaks kui ei hoia (kriimud) ning õrn pidavat ka olema. noh see vast sama põhimõte, et miks ma valget jopet ei osta...
                  aga kas creative on ka pakkumises üle 5 gb? kus poes tln kõige soodsam osta on?
                  tänud!

Comment

Viska iPod kohe peast välja. Helikvaliteet oli oodatust palju kehvem.
                    Creative Zen Micro. Ise oman seda pleierit ja pean ütlema et VÄGA hea asi on.
                    6gb versiooni saad 3400kr -ga kätte. Sound on ülihea. + veel vahetatav aku.

Comment

Endal on plaanis ka selline mänguasi osta ja praegu on silma jäänud kaks Creative-i mudelit:
                      1

2

Kuidas nende asjade raadio on? Kannatab see mingisugust kriitikat? Ja esimese mängija (Slim) puhul huvitaks veel tema aku, et kui see ükskord otsad peaks andma, siis mis võiks olla uue aku umbkaudne hind?

Comment

to msw:
                        kas sa ei arva et kuni 1gb mälu siiski mingi hetke pärast väheks jääb? nt kohe peale ostu...
                        hetkel jah parim variant endalegi silma jäänd too zen micro, tal võiks olla 10gb siis oleks veel edevam..

Comment

Originally posted by demo@Dec 26 2005, 13:59
                          to msw:
                          kas sa ei arva et kuni 1gb mälu siiski mingi hetke pärast väheks jääb? nt kohe peale ostu...
                          hetkel jah parim variant endalegi silma jäänd too zen micro, tal võiks olla 10gb siis oleks veel edevam..
                          Kindlasti jääb väheks, aga hetke ressursid nii kallist mängijat lihtsalt ei võimalda. Tegelikult oli plaanis isegi 512mb mäluga mängija osta Mulle on tähtis see, et saaks võimalikult väikse raha eest korraliku asja.

Comment

Väike Off Topic.Kui kellegil on vaja IPodile mingeid tarvikuid,siis minu kaudu on võimalik neid saada.Hästi suur valik.
                            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

i-Riveri erinevad mudelid, kõik panevad helis iPodidele pika puuga. Ainult hetkel vist Eestist jälle raske kätte saada. Mängivad ogg faile samuti.

Comment

Working...
                              X