Teade
Collapse
No announcement yet.
Idee kõlariehitajatele.
Collapse
X
-
Mina olen T-Line`ist huvitatud. Natuke juba ajan arvutustööd, kuid pole veel kuigi kaugele jõudnud. Põhijama ongi praegu see et mis valjukaid kasutada.
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Keegi võiks huvi pärast proovida sellist kanalisatsioonitorust kõlar ehitada.Päris huvitav oleks teada,kuidas selline kah mängib.
Comment
-
Kuna mul olid vajalikud valjukad olemas, mis täpselt 70 mm solgitorusse sobix, sain kohe ära proovida. Toru pikkusex võcin 100mm ja vahele panin filtri alla 200Hz sageduste ära lõikamisex. Heli on väga täpne ja puhas Kindlasti teen neile mõistliku viimistluse ja jäävad nad mul siia mängima
Sul siis supakas ka koos nendega mängib?
Comment
-
Jah, ainult 10cm Minu mõte oligi need kes-ja kõrgsagedustena mängima panna Praegune helisysteem koosneb supast + 2 s-30 kõlarit, millel on kesksagedus selline kuulatav, aga kõrged faktiliselt puuduvad. Kui need juures on, sys on elu arvuti taga nii ilus et ... ;D
Muidugi võix ju neid ka siin madalamale mängima panna, aga vaevalt 6 cm diameetriga membraanist sa miskit paremat välja võlud. Minu imestusex mängivad need ka päris valjult.
Comment
Comment