Teade

Collapse
No announcement yet.

Idee kõlariehitajatele.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Idee kõlariehitajatele.

Üks tore link
    http://homepage.mac.com/tlinespeakers/TLS/...nake_coiled.jpg
    Vana helitehnika remont Pärnus

keegi on veel peale minu transmission line disainist huvitunud
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Keegi võiks huvi pärast proovida sellist kanalisatsioonitorust kõlar ehitada.Päris huvitav oleks teada,kuidas selline kah mängib.

Comment

peaks ülihästi mängima, paremini kui kastis.
        kui oleks nii pisikest elementi, teeks asja ära
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mina olen T-Line`ist huvitatud. Natuke juba ajan arvutustööd, kuid pole veel kuigi kaugele jõudnud. Põhijama ongi praegu see et mis valjukaid kasutada.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Keegi võiks huvi pärast proovida sellist kanalisatsioonitorust kõlar ehitada.Päris huvitav oleks teada,kuidas selline kah mängib.
            Ükskord katsetamise mõttes panin lihtsalt väiksemale avarriba valjukale 2m pikkuse solgitoru taha. Bass oli täitsa söödav (mõnusalt kiire jne.) aga toru veits kumises. Korralikult tehtud T-Line võib jah täitsa nauditav tulla.

Comment

summutama peab ikka ka
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Seda muidugi, mul see toru materjal oli alustuseks juba jura. Polnudki plaan midagi tõsist teha, lihtasalt tahtsin teada, mis juhtub

Comment

Olen ise ka huvitatud sellisest asjast Mis arvutusvalemitega seda kasti omale arvutama peab ? Tavaline ruumala ainult et toru ruumala ? Kui kasutada kastina (niiöelda) solgitoru, siis millega olex tark veel seinu tihendada summutus eesmärgil ?
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Kusagilt meenub, et toru pikkus oli vist 1/4 valjuka resonantssageduse lainepikkust. Küll targemad mehed täpsustavad asja, pole eriti teemasse süüvinud. Aga seda on muidugi rõõm kuulda, et nii paljudel asja vastu huvi on

Comment

Kuna mul olid vajalikud valjukad olemas, mis täpselt 70 mm solgitorusse sobix, sain kohe ära proovida. Toru pikkusex võcin 100mm ja vahele panin filtri alla 200Hz sageduste ära lõikamisex. Heli on väga täpne ja puhas Kindlasti teen neile mõistliku viimistluse ja jäävad nad mul siia mängima
                      kris@andmevoog.eu

Comment

No see variant on vist parim valjukast viimase võtmiseks ilma suuremate moonutusteta.Oleks ka asjast huvit.Ei jaga asjast pea midagi.
                        muusika on kuulamiseks

Comment

Kuna mul olid vajalikud valjukad olemas, mis täpselt 70 mm solgitorusse sobix, sain kohe ära proovida. Toru pikkusex võcin 100mm ja vahele panin filtri alla 200Hz sageduste ära lõikamisex. Heli on väga täpne ja puhas Kindlasti teen neile mõistliku viimistluse ja jäävad nad mul siia mängima
                          Toru pikkus siis kõigest 10cm?
                          Sul siis supakas ka koos nendega mängib?

Comment

Jah, ainult 10cm Minu mõte oligi need kes-ja kõrgsagedustena mängima panna Praegune helisysteem koosneb supast + 2 s-30 kõlarit, millel on kesksagedus selline kuulatav, aga kõrged faktiliselt puuduvad. Kui need juures on, sys on elu arvuti taga nii ilus et ... ;D
                            Muidugi võix ju neid ka siin madalamale mängima panna, aga vaevalt 6 cm diameetriga membraanist sa miskit paremat välja võlud. Minu imestusex mängivad need ka päris valjult.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Kas keegi oskab kohe öelda,millised elemendid võiksid 110mm solgitorusse mahtuda?

Comment

Working...
                              X