Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Suure kastiga on selline lugu, et tavaliselt on häälestussagedus liiga madal ning kõlar toodab liiga palju infrahelisid, seega vahepeal lihtsalt loperdab ja ei luba ka nii kõva litti sisse anda, kuna see "loperdus" tapax kõlli ära.
siis tuleb konde ette panna, ja kõrgpääs-filter teha :
Suure kastiga on selline lugu, et tavaliselt on häälestussagedus liiga madal ning kõlar toodab liiga palju infrahelisid, seega vahepeal lihtsalt loperdab ja ei luba ka nii kõva litti sisse anda, kuna see "loperdus" tapax kõlli ära.
Kui kast on liiga suur siis tundlikkus passi osas väheneb.Antud juhul tuleks kast normaalsest väiksemgi teha.Tekitaks 50hrz kani ilusa kühmu ja väljas kuulamiseks peaks käima küll.Kui häälestada 80 hrz kanti saab kühmu asemel mäe.Eriti madalale ei mängi, aga jubetalt peaks taguma küll.
Ega sa naljalt sellist odavat ruuporit ei leia mis sul vajalikust sagedusest peale mängima hakkab.MA mõtlen seda, et üldiselt hakkab ruupor üsna kõrgelt mängima ja pead ilmselt kesksageduse ka vahele aretama.Muidugi kui on sääke ruupor mis hakkab juba 1000hrz pealt mängima on asi lihtsam.
kas kui ilma filtrita paned kingi taha hakkab ta kõrgetest helidest plärisema ve mulle sober ütles et pane lihtsalt kõrgetele konde ja madalad otse aga krt ma ei usu eriti et nii sobib.
kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment