Teade

Collapse
No announcement yet.

kõlli ehitamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Suure kastiga on selline lugu, et tavaliselt on häälestussagedus liiga madal ning kõlar toodab liiga palju infrahelisid, seega vahepeal lihtsalt loperdab ja ei luba ka nii kõva litti sisse anda, kuna see "loperdus" tapax kõlli ära.
    siis tuleb konde ette panna, ja kõrgpääs-filter teha :
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Suure kastiga on selline lugu, et tavaliselt on häälestussagedus liiga madal ning kõlar toodab liiga palju infrahelisid, seega vahepeal lihtsalt loperdab ja ei luba ka nii kõva litti sisse anda, kuna see "loperdus" tapax kõlli ära.
      Kui kast on liiga suur siis tundlikkus passi osas väheneb.Antud juhul tuleks kast normaalsest väiksemgi teha.Tekitaks 50hrz kani ilusa kühmu ja väljas kuulamiseks peaks käima küll.Kui häälestada 80 hrz kanti saab kühmu asemel mäe.Eriti madalale ei mängi, aga jubetalt peaks taguma küll.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Seda ma aru saingi, et kui juba tegu piezo-ga sys olex king 10" mõte juba rämedalt taguma panna ?
        kris@andmevoog.eu

Comment

ex ma siis nii teengi aga kas kellelgi on monda head piesot soovitada mis sobix te ju siis spetsialistid.
          kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

ex ma siis nii teengi aga kas kellelgi on monda head piesot soovitada mis sobix te ju siis spetsialistid.
            spetsialistid on audeses
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ega sa naljalt sellist odavat ruuporit ei leia mis sul vajalikust sagedusest peale mängima hakkab.MA mõtlen seda, et üldiselt hakkab ruupor üsna kõrgelt mängima ja pead ilmselt kesksageduse ka vahele aretama.Muidugi kui on sääke ruupor mis hakkab juba 1000hrz pealt mängima on asi lihtsam.
              muusika on kuulamiseks

Comment

no aga äkki mulle aitab kui ta hakkab 2000 mängima
                kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

Nii King 10" kui King 12" mängivad kuni 5000 Hz. Sul olex ka filtrit vaja
                  kris@andmevoog.eu

Comment

kas kui ilma filtrita paned kingi taha hakkab ta kõrgetest helidest plärisema ve mulle sober ütles et pane lihtsalt kõrgetele konde ja madalad otse aga krt ma ei usu eriti et nii sobib.

Comment

ei ole midagi, tee ikka korralikud filtrid (no 2. järku pole just teab mis korralik, aga aitab küll)
                      jbl speakershop abiks

Comment

Working...
                      X