Žma tahan teha kaks kõlli king audio 10 tolliste elementidega ja motsin et panen juurde mingi ruupori mis korgeid annax nimelt kui suur peab olema kast ja kas aitab filtreerimisex aint sellest kui vastava kondeka panen kõrgeheli kollile vahele.
Teade
Collapse
No announcement yet.
kõlli ehitamine?
Collapse
X
-
Eesmärk on sul võimalikult kõva tümakas saada ? Mis Muusikat sa kuulad ylce ? Kardan, et King Audio bassikas on liiga suurt võimsust taluv, et see kondekas ilusti kõik madalad suudax maha suruda, niiet parem olex ikka mingi kerge filter vahele aretada. Samas peax ka ruupor liiga tugevax jääma sellele kõllile. vanade vene telekate sees on tihtipeale sellised ovaalsed lairiba valjukad. Nondele filter vahele ja karjuvad väga hästi. (Igast vanu vene valjukaid võid minukäest ärida mingi sümboolse papi eest).
-
mul endal vict on ka selliseid aga arvad et kõlab õues kaugele kui need panen. sest räägiti et ruupor pidi kontsertkõllides olema ja pidi õues päris kaugele kosta olema aint bass on külli ligiduses kuulda.kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment
-
Point on selles, et sa ei jõua nii kõvasti ruupurit mängima lasta, kui juba bassikas sureb. Muidugi teine võimalus on king mängima panna alates 80 hz ehk siis tümpsuma. Saad ka päris kõva litaka sisse lasta.
Räägi nüüd täpsemalt miskest heli sa tahad(ja mis muusikastiili kuulad), saab keegi sulle ka välja arvutada kasti
Comment
-
tee see asi ära. KING AUDIO pane nii suurde kasti kui saad, kui asi õues mängimiseks on. kui on võimalik tekidada miski 6dB tõus 40-60 hertsu juures kastiga, siis peaks sobima.
las bassbox pro soovitab sulle kambri mahu, või veel parem, vali EXTENDED BASS disain.ja kindlaste 110mm kanalisatsioonitorud ventideks
Comment
-
to dixo ma kuulan igasugu muusikat. rocki ma ei kuula ei salli seda aga techno ja siis muu popmuusika nagu special d, scooter ja groove coverage, rocco jne. ehk siis oskad mind aidata.kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment
-
Üldiselt jah, kui tahad hakata väljas kuulama, sys pole erilist midagi nendest 10" King Audio-test loota, kuna väljas heli ei peegeldu, kui sa just kuskil väga seinte läheduses ei passi, aga siiski jäävad need nac lahjax. Tõesti kogu nac raha ja pane kasvõi 2 x 10" King Audio bassikat ühte kõlli ning piezo kukile.
Kasti häälestamisega ära liiga madalale mine, kuna hakkab yleliigselt võimendama väga madalaid helisid ja selelga tekib ka võimsuse kadu. Ma arvan, et 40-50 hz olex maximum milleni võib välja minna, kuigi neil artistidel see drum sinnani eriti ei küüni, aga siiski.
Comment
-
dixo räägi sellest võimsuse kaost, et mismoodi see toimib, pole sellele varem tähelepanu pööranud. ja tekib küsimus, et kui mul on kast näiteks 150 liitrit suur ja annab teine 7dB tõusu 45 hertsu juures, kas siis ma kaotan kusagil?
et kõik kastid on ideaalkorras mõeldud töötama peegelduseta ruumides ju
???
Comment
Comment