Suure kastiga on selline lugu, et tavaliselt on häälestussagedus liiga madal ning kõlar toodab liiga palju infrahelisid, seega vahepeal lihtsalt loperdab ja ei luba ka nii kõva litti sisse anda, kuna see "loperdus" tapax kõlli ära.
Teade
Collapse
No announcement yet.
kõlli ehitamine?
Collapse
X
-
Suure kastiga on selline lugu, et tavaliselt on häälestussagedus liiga madal ning kõlar toodab liiga palju infrahelisid, seega vahepeal lihtsalt loperdab ja ei luba ka nii kõva litti sisse anda, kuna see "loperdus" tapax kõlli ära.muusika on kuulamiseks
Comment
-
Ega sa naljalt sellist odavat ruuporit ei leia mis sul vajalikust sagedusest peale mängima hakkab.MA mõtlen seda, et üldiselt hakkab ruupor üsna kõrgelt mängima ja pead ilmselt kesksageduse ka vahele aretama.Muidugi kui on sääke ruupor mis hakkab juba 1000hrz pealt mängima on asi lihtsam.muusika on kuulamiseks
Comment
-
kas kui ilma filtrita paned kingi taha hakkab ta kõrgetest helidest plärisema ve mulle sober ütles et pane lihtsalt kõrgetele konde ja madalad otse aga krt ma ei usu eriti et nii sobib.kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment
Comment