Teade

Collapse
No announcement yet.

kahe riba kõlar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kahe riba kõlar

Mul siis plaanis ehitada kahe riba kõlar,filtrid sain hiljuti valmis ja nüüd läheb siis kasti ehitamiseks Kõlaris kasutan 4 valjukat:kahte madalat-10GD-34 ja 25GD-3-4 ja kahte kõrget-3GD-2 ja 6GDV-2.Kasti mõõdud-K:1100,L:155 ja S:185mm.Küsimus siis selles,et äkki vaataksite selle sageduse üle http://www.hot.ee/suppa/sagedusmille ma BassBox 6 tegin ja ütleksite mis te sellest arvate,sest praegu on veel võimalik muuta seal midagi.

kuidas sul nii palju sakke sinna teha õnnestus
    paned .bb6 faili üles äkest
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kas need sakid on halvad siis ve :-/

Comment

jah need on kuigivürd halvad. hea tulemus on siis kui on sirge horisontaalne joon
        kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

Need sakid näitav ad heli kõikumist antud hz-ide juures ... ntx kui 500 hz mängib +2dB siis 550 hz juba -2 dB. Ausaltöeldes, ega sa kõrvaga eriti vahet algul ei teegi, kuni sa mõnda toonigeneraatorit ei näpi.
          kris@andmevoog.eu

Comment

ma akrdan et sul programmis on kusagil midagi väga valesti kuhugi pandud
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

http://www.hot.ee/suppa/sagedusSiin nüüd siis ilma sakideta sagedus.Ja ma sain teada miks need sakid enne tulid,ma panin selle:Architectural acoustic response ja selle pärast need sakid tulidki.

Comment

supaka sageduskarakteristikust pole haisugi, see rohkem kesksagedus juba
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ei,ega ma supat ei tahagi teha

Comment

siis kaunis küll ;D
                    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kõllid said juba valmis kolm kuud tagasi,aga paar asja häirib heli juures,nimelt kesksagedus võiks parem olla ja kuskil 3000hz juures on liiga kõva see heli,hakkab kõrvadele.Arvutis on mul see win ampi EQ peal,siis ma võtan alati seal 3000 hz peal maha ja panen kesksagedust peale,aga kui nüüd EQ maha võtta siis on heli jälle jama,kõrg-ja madalsagedused on olemas ja täitsa hea heli vene kõllide kohta,aga jah just see kesksagedus,eriti on seda tunda filmide vaatamise ajal.Kas äkki peaksin filtri kolme ribaliseks tegema ja kui nüüd filter päris ära võtta kas seda on ka kõrvaga kuulda,sest mul mängivad bassi valjukad 5000hz ja kõrgsagedus hakkab 5000 hz pealt.Või on äkki mõni skeem mis tõstaks neid kesksagedusi rohkem esile?

Comment

Ära sa 3ribaliseks küll asja ajama hakka - mõtled end hulluks. Aga sul Xover koht on kus sagedusel? Kuidas sul filter üldse välja näeb? Ma arvan et õige takisti panekuga ühte teatud kohta teeb asja ehk paremaks.
                        Kuid enne oleks tarvis siiski mingit filtri skeemi näha koos vastavate väärtustega.
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

X-over on mul 5000hz peal,samal sagedusel kuhu madalsagedus valjukas mängib,ma ei pand seda x-overit sellepärast madalamale,et mul üks kõrgsagedus valjukas hakkab 3500hz ja teine 5000hz mängima.Kõrgsagedus valjukal on mul kaks takistit pandud,kuigi ma ei saa nende ülesandest eriti aru,aga skeemi peal olid nad olemas ja ma panin ka.Skeemi mul kahjuks enam pole,aga osad väärtused on mul olemas.Kõrgsagedus valjuka ees on siis kaks takistit,üks on + ja - vahel(AX9W5R1 5%) ja teine - peal(AX9W2R7 5%),siis tuleb pool mis on + ja - vahel,aga selle väärtust ma ei tea ja siis tuleb konde(4,3MF).Madalsagedus valjukal on kõigepealt + ja - vahel konde(3,2MF) ja siis + peal pool,jällegi selle väärtust ei tea,aga madalsagedus valjuka pool on suurem kui kõrgel.Selline see skeem on,loodan et sellest jutust midagi aru ka sai

Comment

Kõrgsageduse takaistid on minu arust L-pad`i jaoks. Aga proovi panna madalsagedusele paralleelselt mingi 8 oomine takk, tegelikult oleks hea kui saaksid proovida ka väiksema või suuremate väärtustega.
                            Filtrid arvutasid välja ma saan aru mingi programmiga?
                            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Jep,filtrid arvutasin progega ja kui ma nüüd ei eksi siis oli see JBL speakershop.

Comment

Working...
                              X