Teade

Collapse
No announcement yet.

kas piesoelektrilised tweeterid on head?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas piesoelektrilised tweeterid on head?

kas piesoelektrilised tweeterid sobivad 100w bassile lisax kõrgeid mängima mulle meeldib nende hind nad nii odavad aga ma kardan et nende heli ei kosta õues eriti.
    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Piezod ongi mõeldud mängima kontsert kõllides. Sellega ei tohix probleeme tekkida.
    kris@andmevoog.eu

Comment

Kust sa need ostad?plju maksavad ja millised on?
      muusika on kuulamiseks

Comment

http://www.velleman.be
        Sealt võtad
        All products>LOUDSPEAKERS & PA SYSTEMS > PIEZO HI-FI TWEETERS
        PH-8 hind http://www.ronex.ee oli 25 krooni
        Vellemni esindab ka tevalo, tea mi siin see hind on ???
        Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

PH-8 tootja peaks olema Visaton tootekoodid vastavalt 6001 (mounting from behind) ja 6002 (mounting from front). Momendil Tevalo's tellitav kaup, tarne ca 5 nädalat. List hind on 143+km.

Comment

Tea kas neid elemente(Mõtlen seda junni seal sees mis seal seda häält üldse tekitab)niisama ka kuskilt saab.Mul seisab läbilastud ruuporeid millel saaks ju need junnid ära vahetada.Osad on tutikad ja läksid esimese katsetusega läbi.Membraanid ja muud asjad täitsa korras.
            Egas seal midagi teha pole vist.Et need ruuporid mis läbi läksid päris vait ei jäänd, aga käivad maru vaikselt. :-/
            muusika on kuulamiseks

Comment

need 25 kullised ei kõla üksi eriti, pane neid kohe 2-3 tükki jadamisi!

Comment

Mul oli plaanis neid 4 jada panna.
                muusika on kuulamiseks

Comment

kas piesoelektrilised tweeterid sobivad 100w bassile lisax kõrgeid mängima mulle meeldib nende hind nad nii odavad aga ma kardan et nende heli ei kosta õues eriti.
                  neid muidu sangades päris palju kasutatud
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Piesokad peaksid teoreetiliselt olema kõrgete otsas vähema moonutusega kui dünaamilised.PH-8 ja PH-6 ON MUL KATSETATUD,
                    KUID TASUB ENNE BASSIDEGA ÜHTE KASTI PISTMIST TAGANTPOOLT,KUS KAPSEL LAHTI KÄIB ,HERMEETIKUGA KATTA.ARVESTADA TULEB KA SEDA,ET NEID TOODAVAD KA LIBAFIRMAD.TASUB TELLIDA RONEXIST VÕI TEVALOST VÕI RS-KATALOOGIST.25 krooni on õige hind.

Comment

Working...
                    X