Otse lültades heli väga nõrk,liiniväljund puudub. Taskaalustav võim vahele või saab ka lihtsamini ?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kõrvaklapi väljund teise seadme liinisisendisse.
Collapse
X
-
Osasdel uuematel sangadel ei saagi kasutada kõrvaklapiväljundit selleks, et võimendisse signaal sisse tuua. Kuna see on mõeldud kõrvaklapi väljundiks ikkagi. Kui võimendisse lasta see signaal, siis sealt tuleb mingi imelik heli, mille taustaks on müra (nagu mingi vana 10-nenda indistusega kassetti kuulaks)
Comment
-
Siis sa võisid kaks viga teha:
1) kas on signaaliallikal helitugevus liiga maha keeratud või
2) võimendil sisendite lüliti(d) vales asendis.
Kui on võimendi pool DIN pistik-signaaliallika pool on tavaline kõrvaklapi pistik (nagu ma aru saan, sest eraldi liinipesa pole ja seega see asi saab olla vaid "sang", pleier või taskuraadio)-, siis võib ka olla, et DINis on kontaktid valesti ühendatud.
Aga ütle, mis võimendit kasutad ja mis sul sinna võimendisse heli andma peab? Ja mis pistikud signaalijuhtmetel on? Siis ehk annab midagi mõelda.
Mina kasutan seda varianti pidevalt-näiteks mu uuel CD pleieril pole eraldi liiniväljundit-ja töötab väga ilusasti, kõrvaklapi august lasen saundi võimu liinipesasse.
Comment
-
Nüüd asi selgem. Mingit lisa võimendit sul küll vaja ei ole.Pigem juba pinge jagur.Veel võid kasutada sellist asjandust,nagu Hi/Low converter.See ühendatakse kõlari väljundisse ja välja tuleb sealt (reguleeritav) võimu sisendi jaoks sobiv signaal.Kasutatakse seda konverterit tavaliselt autovõimu ühendamiseks automakiga,millel puudub liiniväljund.Vana helitehnika remont Pärnus
Comment
-
Originally posted by COENG@Jan 4 2006, 08:42
Pleier jah..Naiteks videomaki liiniväljundist võim töötab normaalselt, võhma jätkub.
Pleieri kõrvaklapi väljundist aga tuleb võimu helitugevus MAX panna, siis on midagi kuulda. Samas otse kõrvaklappidest kuulates on normaalne...Ikka vist tuleb üks transiaste vahele toppida..
Aitab u. 51 oomise takisti väljundiga paraleeli panemisest.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment