Teade

Collapse
No announcement yet.

Wooferi element?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Wooferi element?

Mul on nagu plaanis hakata subbakat ehitama, aga kõigepealt oleks vaja element muretseda. Mida ja kust osta, kui hinna ülemiseks piiriks on kuni 500 krooni.

Ise mõtlesin osta kas Visaton T200 või King Audio 12". Tean, et enamus inimesi arvab, et King Audio on viimne pa*k, mida osta, aga mulle oleks tähtis saada võimalikult head ja kvaliteetset bassi võimalikult odava hinna eest, milleks on siis kuni 500 krooni.

Soovitage siis mida subbaka jaoks osta ja rääkige oma kogemustest King Audio või Visatoniga. Kuda tundub?

Siis kui ma subbaka ära ostan, siis oleks veel teie abi vaja kasti kujundamises!
    Muusikahull!

kui sa juba valid elementide vahel, siis visaton

visatonil Xmax=20 mm
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kas see 8" Visaton T200, mis on ka Tevalos müügil on subbaka ehitamiseks parem kui 12" King Audio? Kumb neist ikka paremat bassi annab? T200-l on RMS 80W ja lühiajaline võimsus 120W aga King Audio S12 (12") nimivõimsus on 100W. Diameeter nagu King audiol suurem, hind sama, aga mulle tähtis võimsus ja kvaliteet, niiet öelge lõplik vastus, kas Visaton T200 või King Audio S12?

Siis ostan ära ja hakkan teid kastiehitusega tüütama!
      Muusikahull!

Comment

visatonil peaks kindel kvaliteet olema, kuid see KA on vist rohkem lotomäng

visatonil ka rohkem parameetreid, mille järgi kasti teha, kuid KA-l suurem võimsus

mina soovitan visatoni siis, ei tea, mis teised kostavad
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

OK, thanx, ma lähen vaatan poest neid King Audio elemente ka, aga ma arvan, et ostan ikkagi Visaton T200 Tevalost ära, hind on hea ja võimu peaks ka jätkuma.
          Muusikahull!

Comment

õige!
            visatoni kodulehel on ka,20 cm (8") woofer with red foam surround, coated cone, magnet vent and extended rear pole plate. High power handling and excellent value for money.
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

OK, ostan selle! Aga kas sa selle elemendi andmeid tead kastiehitamiseks? Ja millist kasti soovitate teha? Äkki aitaksite kasti projekteerida! Ma ise mõtlesin teha välise elemendiga vendiga kasti.

Aga nüüd jah oleks vaja kõlari mõõtmed paika panna. Ja mida mul oleks vaja kõlariehituseks muretseda materjalidest?

Mis programmiga ma selle kõlari värke mõõta saan, kas selle programmi nimi oli Beatbox?

Äkki kirjutaksite selle Visaton T200 kõik andmed mida programmi jaoks vaja oleks.
              Muusikahull!

Comment

http://www.visaton.com/english/artikel/art_401.htm
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

OK, siit saan kõik andmed kõlari jaoks. Aga mis on kõige parem programm kõlarikasti projekteerimiseks?

Siin vist kusagil räägiti programmist Beatbox, kas see ongi kõige parem?
                  Muusikahull!

Comment

Kui valjuka ostad kas siis kasti mõõtmeid ei anta vä?Progega möllates on alati võimalik vänta panna.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

ikka ise vaadata ja teha parem kast kui vabrik soovitab, sest sealt soovitatakse alati keskmist

aga programm on bassbox pro 6

kui tahta pisikest kasti, siis saab kasti poole pisemaks kahe elemendiga isobaariliselt lükka-tõmba: reziimis
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

OK, üritan Bassbox-i kusagilt muretseda. Vaatan, kas saan sellest aru. Kui ei saa eks siis küsin.

Esialgu kavatsen teha ühe elemendiga vendiga kasti. Vaatan, mida see Bassbox mulle näitab.
                        Muusikahull!

Comment

hirmsasti oleks mul vaja S-90 4 ohmise kõlli kõikvõimalikke vajalikke andmeid. ???

Comment

otsingut proovisid?? mina leidsin sellise asja http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...0214739;start=0
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                            X