Teade

Collapse
No announcement yet.

18'' kontserdi infot

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

18'' kontserdi infot

Tulevikus nagu oleks mingi 18'' vene kontsertvaljukat vaja.Olen mõelnud, et äkki vene omad või siis Tsehhi/Ungari toodetest midagi.Tahaks korralikku subwoofrit ehitada.Kuna sellel alal oman veel vähe infot, siis äkki oskate midagi soovitada, et mis firma oma hakata vaikselt uurima!Hinnaklass võiks jääda kusagil max 700-900.-tk eest.Uut lääne oma selle eest ei saa(hinnad algavad 2000-3000EEK).
    Teadjad mehed võiksid arvamust avaldada, et mida/mis hinna eest saada reaalselt võiks.

visatoni pisemad variandid ???
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

VEne 18" on suht haruldased.Kui nii odavalt kätte saad anna mulle ka teada.Sääke kuluks endale ka ära.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Mis te TESLA-dest arvate, kas need matsuks sobivad või jäävad lahjaks?Mis hinnaklassi kasutatud tesla võib olla?

Comment

Tesla peaks ägedam olema vene omadest.Olen kuulnud ühte tesla 15"supakat.150w.Oli mingis ruuporkastis vms.Tagus küll.18"pole eriti näha olnd.
          muusika on kuulamiseks

Comment

Tänan teabe eest.Ega vist peale TESLADe siis polegi midagi muud mõtet "mittelääne" omadest osta?Aga kui kellegi midagi soodsat pakkuda on siis anku teada.

Comment

Tesla 15" teeb jah õiges kastis head häält,pead lihtsalt otsima sellise valjuka!
              Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

aga need teslad, mis praegu eestis liiguvad on vähemalt 10-15 aastat vanad. nii vanadest kõllidest, mis on arvatavasti suht palju mänginud, mina midagi erilist ei loodaks!

Comment

Ma olen lappinud neid Tesla kaste. Neil kipuvad kõrged läbi minema, ühel kastil on 6 väikest valjukat, mille hooleks kõrged jäetud. Need asendasin Sound&Lightist ostetud Monacori (oli vist) ruuporiga, maksis vist miskne 700.-/tk ja kastid olid nagu uued!
                  Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Ma mõtlen muidu ainult bassikõlarit, kas Tesla on 15'' või teeb ka 18'' ja kuidas heliga rahul olid?Kõrged on tal jah nirud, seal peab ikka korralik ruupor olema.

Comment

need teslad mida mina näind olen on kõik suht viletsas seisukorras olnud, see kõrgetye riba on seal kül eriti power - mingid 6 2-3W kõlli on pandud kõrgeid mängima. ühtedel oli nende 6 asemele pandud üks piezo ja mängis hoopis paremini

Comment

Working...
                      X