Teade

Collapse
No announcement yet.

29 kõlli arvutile järgi...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

29 kõlli arvutile järgi...

Labtec subwoofer + 2lauakat, 2x 10ne kõllilist torni, 1x 4ja kõlline torn, 2x 1he kõlliga kast.
    jaotus on hetkel nii:

parem kanal:
    parem laua labtec, paremast tornist(10) 4 kõige ülemist tweeter'it filtriga + 4ülemist keskriba-kõlli.

vasak kanal:
    vasak laua labtec, vasakust tornist(10) 4 kõige ülemist tweeter'it filtriga + 4ülemist keskriba-kõlli.

woofer'i kanal (bass):
    labtec subwoofer, kesktorn(4), paremast tornist 2 alumist ja vasakust tornist 2 alumist.

juurde tuleb veel 2 bassikasti.

kuidas asi lahendada?

joonis hetkeseisust:
    Süsteem

edit:
    imestan isegi, et miks asi pole veel õhku lennanud
    labtec laud: 2x 5w@4ohm
    labtec sub: 1x 20w@8ohm
    tornid: 8x 5w@4ohm + 12x 15w@8ohm + 4x 20w@8ohm

juurdetulvad:
    2x 50w@8ohm

ee...mis on võimendi miininum oomid ?

Comment

Originally posted by jannozz50@Jan 14 2006, 19:16
      ee...mis on võimendi miininum oomid ?
      pole aimugi...
      min ilmselt 4?
      max 16?

Comment

Aga mis on kogu selle kuhjamise idee? Suurem võimsus? Rohkem kõlareid?
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kõlarite ära kasutamine ja parem helijaotus toas...
          asi muutus hetkel niipalju, et panin teistele asjadele kah filtrid vahele
          mõlemas tornis sai 2x alumisest 15w@8ohm madalast 1x 50w@8ohm

Comment

Ma arvan et tulemus on igal juhul katastroofiline. Tuplas on ka kaks pulka, sööd ühe ära-hea, sööd teise ära-kah hea. Aga kui sööd 29 Tuplat ära usu mind siis pole enam hea.

Comment

Originally posted by KaruTEC@Jan 15 2006, 19:54
              Ma arvan et tulemus on igal juhul katastroofiline. Tuplas on ka kaks pulka, sööd ühe ära-hea, sööd teise ära-kah hea. Aga kui sööd 29 Tuplat ära usu mind siis pole enam hea.
              võibolla helikvaliteet ei ole enam hea, aga vähemalt parem tunne on

kui saaks asja oomide kohapealt korda, siis oleks hea, aga ma ei tunne neid jadamisi ning paralleeli ühendusi.

Comment

Originally posted by jannozz50+Jan 15 2006, 23:02--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jannozz50 @ Jan 15 2006, 23:02)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-KaruTEC@Jan 15 2006, 19:54
                võibolla helikvaliteet ei ole enam hea, aga vähemalt parem tunne on

kui saaks asja oomide kohapealt korda, siis oleks hea, aga ma ei tunne neid jadamisi ning paralleeli ühendusi. [/b][/quote]
                Asjatu postitus siis.

http://www.dcc.ttu.ee/Martin/
                Martin loodetavasti ei pahanda, kasutan ju lehekülge õilsal eesmärgil. Elektroonika alt vaata Jada ja rööpühendusi.
                Selle järgi hakka mõtlema, kuhu, kuidas ja mis.
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                X