Teade
Collapse
No announcement yet.
2x AUDES 75W104-8
Collapse
X
-
KA ja bandbassi materjal on natuke liiga 6huke, bandbassil on S70 bassielement. L88b kyll ysna k6vasti(sellele kelle see kingiti hiljem on praegu v2ga rahul), aga mulle isiklikult ei meeldi, materjal oli ka 6huke ja see kast v2rises kohutavalt ja toa p6rand vibreeris kaasa. Head efekti andis ta tugitooli taha pannes. Praegu kasutan audese woofreid ja olen igati rahul.
Comment
-
Kust sellist kaablit saab , mida sa kasutand oled ja kui palju sellise meeter maksab :
http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...65.html&lng=est
Comment
-
Viimistluse kohta ...
KA ja bandbassi kasti peal on mistra, audese woofrite peal on must mingi automatt vms... seda tellisin mingist firmast eestis, korralik asi, palju tumedam must kui mistra, ja paksem on ka omajagu, ainuke probleem on see et PVAga seda eriti kastile ei liimi. Kasutasin momenti vms(purgis myydi mingis ehitusmaterjalide poes)
Juhe sai ostetud narva mnt atro(vist oli selline nimi) elektrooniga poest tartus. Meetri hind oli vist 12.- eeki
Comment
-
mail: eha@mistra-autex.ee
Mistra-Autex peaks siis firma olema
ja nimi kelle mail see on, on Eha Orgmets
Saatmise osas peate kokkuleppele jõudma, mul vedas, nimelt ta oli Tartu tulemas ja tõi mul selle peaaegu koju kätte
Comment
Comment