Teade

Collapse
No announcement yet.

kõlari parandus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõlari parandus

Nimelt sain yhe vana S30se elemendi aga tal oli kax viga yhest sain jagu aga seal keskel see nupp või muhk või mis iganes seda ei ole, et mis selle asemel sinna kleepida?

Kõige lihtsam olex, et monteeri mõnelt vanalt perses kõllilt tolmukuppel ära, ning liimi see s-30-nele. Ausaltöeldes eesti-st ei teagi, kust neid tellida saax ;D

Muidugi võid ise yritada mingi papitykiga mässata.
    kris@andmevoog.eu

Comment

lõdvalt võid ise ka papist seibi panna.
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

papist lõikad ümmarguse ketta.. ja liimid selle membraani külge.. ja kui veel viitsimist on,siis värvi membraan üle kaa..

Comment

Kui sind välimus huvitab, sys pole see enda lõikumine kõige parem variant, aga kui välimus on raffakeeli po**ui sys lõika sinna mida tahad peale (papist ja peaasi, et katax ilusti, ilma millegi muu ligipääsuta).
          kris@andmevoog.eu

Comment

See rõngas on seal selleks, et ei satuks tolmu mässu vahele ja, et ei tekiks resokaid/keeriseid mähise ja magneti vahelisel ala.Niiet pane mingi papijunn,aga vaata, et saab õhutihedalt.
            muusika on kuulamiseks

Comment

ok proovin ära, aga kas keegi oskax öelda kust saada seda vask juhet, mis läheb juhtmest membraani külge. mul neid oli enne kodus ja nyyd on varud otsa lõppenud.

Comment

Mingid vanad telefoni kaabelid olid selised pehmed.Need sobivad küll.MA olen pand ka tavalise juhtme millele olen väikse vedru sisse keerand.
                muusika on kuulamiseks

Comment

telefonijuhe sobib küll.. või siis ise võtsin subwooferi juhtmelt ühe kimbu kiudusid..

Comment

Panin kunagi ühele autosupakale telefonijuhtme ja siiani peab ilusasti vastu.
                    Ühesõnaga - veel üks punkt telefonijuhtme kasuks.

Comment

tinasukk
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

tinasukk
                        kah õige...

Comment

Samuti sobib mikrofoni, RCA, või antennikaabli varjestus ja
                          mootorite grafiitharjade juhe (kõige paenduvam).

Comment

Vs: kõlari parandus

kui keegi peaks tahtma siis mul on 2 s30 bassielementi müüa

Comment

Working...
                            X