Teade

Collapse
No announcement yet.

melodija - stereo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

äkki kellelgi kogemusi, milline konde võiks läbi olla, teaks kust alustada. Kas kellelgi skeemi pole
    Kui ilma skeemita ei saa, siis 'melodija 101' skeem on olemas.

Aga milleks skeemi sellise vea puhul? Kõige suurem töö on tämbriplokile ligipääsu tagamine, siis jääb üle üsna vähe tööd vea kõrvaldamiseks. Ligi tuleb pääseda sellele plaadikesele, kus tämbri regulaatorid küljes. Seal ainult mõned lüüdid ongi. Lüüt skeemist välja ja oommeeter näitab kohe, kas OK (võib proovida ka korras lüüdi paralleelselt ühendamisega kahtlustatavat lüüti välja jootmata nagu eespool kogenud tegija juba soovitas).
    Harjutamiseks proovi lauasahtlist korras lüütidega, siis näed, mida tester näitama peab. Võid proovida ka "kruvikeeraja" meetodit, see näitab kätte tumma koha lausa kiirmeetodil (kui üks kanal uriseb ja teine sama konde otstes mitte, ongi vigane koht käes).

See ikka rohkem lahtikruvimise vaev, nii et tegemist on pigem peenmehaanikaga kui elektroonikaga.

Comment

skeemi oleks vaja selleks, et see raadio värk seest välja visata. kast on tal ikka päris suur

Comment

Mel-106 skeem peaks olema
        http://server33.hypermart.net/cxema/ar20_2.djvu
        Oletatavad tämbribloki A12 vigased lüüdid vastavalt kanalitele C5 ja C6; C7 ja C8; C15 ja C17
        ehh... andrjusa

Comment

millega ma seda *.djvu faili avada saan

Comment

irfanview'ga saab vaadata..

Comment

millega ma seda *.djvu faili avada saan
              http://www.djvu.com/solutions/document/
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

sain lahti hakkan uurima

Comment

ma ei ole enam üldse kindel, et tegemist on melodija 106-ga. kuna skeemis antud potede nr ei kattu minu omadega. skeemil on 6 potet minul ainult neli. skeemil valjuse poted R5 ja R6, mul aga R14 ja R26.

proovisin katseeksitus meetodil kondesid aga ei tulnud bass tagasi. ragises küll aga bassist midagi

Comment

ma ei ole enam üldse kindel, et tegemist on melodija 106-ga. kuna skeemis antud potede nr ei kattu minu omadega. skeemil on 6 potet minul ainult neli. skeemil valjuse poted R5 ja R6, mul aga R14 ja R26.

proovisin katseeksitus meetodil kondesid aga ei tulnud bass tagasi. ragises küll aga bassist midagi
                    kas plaadimängija ja makk on integreeritud raadio külge ? kui on, siis on vist 106, kui on aga eraldi siis on kas 101, 104 vôi 105 (peaaegu sama skeemiga need 3)
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

plaadimängija on eraldi korpuses. raadio on punakaspruuni vineeriga kastis ja käib sahtlina välja. esiosa hõbedane, keskel suur aken ukv sageduste jaoks. ainuke kiri, mis peal on: melodija - stereo

Comment

plaadimängija on eraldi korpuses. raadio on punakaspruuni vineeriga kastis ja käib sahtlina välja. esiosa hõbedane, keskel suur aken ukv sageduste jaoks. ainuke kiri, mis peal on: melodija - stereo
                        siis on 104/105

Comment

... skeemil valjuse poted R5 ja R6, mul aga R14 ja R26 ...
                          Kui helitugevus on R14 ja R26, siis 4 lk skeeme on siin:
                          www.hot.ee/ototot/lisa/meloodia_101.zip.
                          Hoian mõnda aega üleval.

Comment

kiskusin lahti ja hakkasin üleliigset raadiokraami välja viskama. esi osas läheb trükiplaat, peaaegu terve raadio laiuses, kuhu on kinnitatud lülitid, millega saab vahetada raadiolt vinüülile või mõnele muule sisendile. kas võin selle kogu täiega minema visata ja juhtmed joota kuskile, kuhu sealt plaadilt läheb. kas sellel on eelvõim ka sees, või tuleb kohe lõppvõimu külge panna.

kas tämbriploki osa on 2lk all paremal?

Comment

kiskusin lahti ja hakkasin üleliigset raadiokraami välja viskama. esi osas läheb trükiplaat, peaaegu terve raadio laiuses, kuhu on kinnitatud lülitid, millega saab vahetada raadiolt vinüülile või mõnele muule sisendile. kas võin selle kogu täiega minema visata ja juhtmed joota kuskile, kuhu sealt plaadilt läheb. kas sellel on eelvõim ka sees, või tuleb kohe lõppvõimu külge panna.

kas tämbriploki osa on 2lk all paremal?
                              selle plaadi võid jah välja visata ,kui ei taha sisendeid kommuteerida, signaalid anna kahe varjestatud juhtme külge , mis sellelt plaadilt regulaatorite plaadile peaks minema

Comment

... kas tämbriploki osa on 2. lk all paremal?
                                Tubli! Selle kohta öeldakse BINGO, Jackpot jne!

Comment

Working...
                                X