Teade

Collapse
No announcement yet.

creative inspire 5.1 t6060 ja läpakas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

creative inspire 5.1 t6060 ja läpakas

selline asi et sõbranna ostis endale läpaka ning kodus kuulamiseks siis sellise helisüsteemi. Asi selles et kui külarid kõik ühendada siis tuleb hääl ainult eesmistest külaritest ja subwoofrist. ise pole nende asjadega tegelenud ning äkki oskate öelda mis jama on? ise ei tegele selliste ühilduvustega ehk keegi teab aidata. läpakas on dell latitude 110L

Sellel läpakal paistab nagu tavaliselt stereo väljund olevat. Sellele stereole peab hargnemisi külge ühendama, et kõik 6 kõlli häält teeksid. Aga kui on 5.1 kaart siis tuleb settingutest kõigepealt 5.1 kõlarisüsteem valida ja siis kusagilt määrata, et stereoheli kõikidesse kanalitesse saadetakse.

Comment

kuna selles arvutikõllidega majandamises võhik võiks rääkida kuidas ma saan selle ühendatud selle stereoväljundi abil. 5.1 kaarti sel masinal muidugi pole niipalju ma ikka tean. ainult tavaline väljund nagu ikka

Comment

Minu idee oleks selline et pane stereoväljundisse üks hargnemine (nt selline, võid ka mõne parema otsida, kullatud vms) ja sinna hargnemisse ühenda esikõlarite ja tagakõlarite juhe (peaksid olema roheline ja must). Sellisel juhul peaks heli tulema eest ja tagant ja isegi bassikast, kuid mitte keskkõlarist. Ma arvan et keskkõlari jaoks stereoväljundist midagi sobivat kätte saada on üsna keeruline.

Teine variant on osta 5.1 või rohkema kõlari helikaart (selline või mõni USB variant) ja ühendada kõik juhtmed vastavatesse pesadesse.

Muidugi ei saa ma hästi aru miks osta 5.1 kõllid kui on teada, et stereo helikaart...

Comment

vot seda et miks osta nii ja nii ära minule ütle vaid sellele kes ostis tegelikult. proovin seda hargnemise varianti kohe homme

Comment

aga sokab äkki keegi veel midgai soovitada?

Comment

http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvuti...ikaardid/28014/

Comment

nu rahakott pärast seda sinnamaani vast inimesel ei küündi a leidsin ühe teise mingi 500 eeguse. eks läheb katsetuseks

Comment

Working...
                X