Teade

Collapse
No announcement yet.

Uued kõllid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kus on mustikas?Ja mis poes täpsemalt?Minu teada on mustikas kaubandus keskus

Comment

Originally posted by Hents@Feb 6 2006, 14:27
      Kus on mustikas?Ja mis poes täpsemalt?Minu teada on mustikas kaubandus keskus
      ongi kaubanduskeskus, enamjaolt prisma (mustamäe prisma) ja mingi abaghan kanga pood oli vms ma ei tea kuidas see imelik nimi kirjutati :P

Comment

Seda ma tean jääb kooli juurde saab ära osta.Aga kuna ma juba 2 päeva uurin seda foorumit pöhjalikumalt siis hakkas silma et pannakse bassikõlaritele filtreid.Kas ma pean ka panema ja palju see maksaks.
        Ma ehitasin endale kasti valmis tuli umbes 32.5 liitrit kas ma vöin sinna inverteri toru ka panna siis pidid paremad madalad helid tulema.

Comment

Ikka pead filtrit ka kasutama, Osta saad seda nii Noorest Tehnikust valmis kujul 150kr eest ja Tevalost juppidena ja siis ise kokku panna.
          Tevalost läks mul filter maksma (Kõik jubinad kokku 221kr) Lõikesagedusega 125Hz.
          Inverter toru võid ikka panna, peaasi et õiges mõõdus asi oleks.

Comment

Kõlar siis Visato T200 ,kas 32 liitrine kast sobib ja kui pikk peaks olema inverteritoru.
            Mida pean vaatama filtrit ostes niisama lambist ju ei saa seda vötta.
            Küsimus veel kölari kasti summutamisel mis sorti vatiin see olema peaks on olemas:
            süntepon-vatiin
            villane vatiin ja
            tepitud vatiin

Comment

Soovitan kasutada sul mahulist vatiini, mis on müügil kadaka teel Ehituse ABC kaupluse vastas olevas kanga kaupluses.

Kui lähed filtrit ostma siis küsidki müüja käest basskõlarile sobivat filtrit, usu mind sind aidatakse seal ja saad kindlasti omale korraliku filtri.

Comment

Kas poe nimi on abakhan vms.?

Comment

Kui ma edasi mötlen juba kõlari ühendamise peale kas siis on tingimatta vaja võimendit ,muusika keskuse tagant tuleb 2x36.Ja kui ei ole vaja kuidas ma panen kolm kõlarit kahte auku?

Comment

Kas see kõlbab??+http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=CAR-AX01

Comment

Fakt on see, et muusikakeskus sul seda kõlarit ära ei võimenda, vaja oleks ikka eraldi võimendit sellele elemendile. Ja seda filtrit ma ei soovita, kuna tegu on aktiivfiltriga ja see filter vajab eraldi 12v pinget. Soovitan ikka sul osta passiivfilter, isegi selline varjant sobib: http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=637
                      See on valmis kujul filter, hea ja mugav kohe kasutada.

Comment

millist vöimu te soovitate mulle , ma vaatasin sellist http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...15-6323&lng=est

Comment

http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=K8060 see ka vöimalus

Comment

Iseenesest see Oomipoe pakkumine on suht hea, aga kindlasti pead silmas pidama seda, et juurde on sul vaja osta radikas + trafo.
                            Kokku läheb sul siis pea 1000kr. suht mõtetu tunduks siis see ettevõtmine, tasuks juba valmis komplekti poole siis vaadata.

Comment

Hiljem vaatasin et selle trafo teeb selle liiga kalliks. soovitage mis jääksid vöimalikult alla 400 eek

Comment

Sellise summa juures pole kahjuks peale Y101 midagi soovitada.

Comment

Working...
                                X