Ei osanud pealkirja kirjutada kui ma keskusega kuulan mingit laulu on bassi kuulda aga kui ma arvuti kõlarikomplekti subbaka ka tööle panen siis bassi kaob.miks see nii on?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Bassi väheneb
Collapse
X
-
Seletasid küll piisavalt hästi. Ja see polaarsuste värk on üsna tõenäoline. Asi võib umbes nii olla, et kui keskusekõllide bassielemendil liigub membraan välja, liigub arvutikõllide supakal membraan sisse ja vastupidi, ja kokku kõlab hoopis vaiksemalt. Nii keskuse kui supaka membraanid peavad üheaegselt sisse-välja liikuma. Selleks pead kas supakal või keskusel sisendis + ja - juhtmed ära vahetama. Kuidas seda teed on iseasi.
Minu soovitus: kuula ainult keskusega
Comment
-
oleneb, mida sa saad ringi ühendada. Tõenäoliselt on keskuse kõllide juhtmed nende sissepistetavate ühendustega ja seal saad kenasti punase ja musta ringi tõsta omavahel. Seda siis mõlemal kõlaril.
Karta pole midagi, kõlaril pole vahet kumba pidi ta ühendatud on. Lihtsalt mõlemad (ja nagu antud juhul kõik) peavad olema ühes ruumis samas faasis. Kui ühe seadme võimendi on faasi inverteeriv, siis tuleb see kusagilt tagasi inverteerida.
Comment
Comment