Lugu järgmine. Installisin omale (autosse) Focali 6K2 polykevlarid. Üldiselt päris mõnus, eriti alumine ots. Aga ülemine, hoolimata sellest, et see heli mis sealt tuleb, on tõesti vist detailseim mis ma kuulnud olen, kuidagi hakkab kõrva kinni pisut. Alguses proovisin TN 45, need polnud absoluutselt minu kõrvadele loodud, panin siis TN51, hoopis teine rida, aga norida annaks siiski. Tegemist on Ti membraaniga, ja heli sellest tulenevalt on üsna plekine. Mõtlesin siis, et käin ja kuulan teisi tweetereid, küll midagi ikka leiab. Aga, nii uskumatu kui see mulle endale ka ei tundu, ei leidnud seda mida otsisin. Oli küll pehmemaid, kuid siis oli midagi muud paigast ära. Siit genereerubki minu küsimus - mida veel on olemas, mis tuleks kõnealla ?
Kuulasin :
DLS UP1C- vokaal e. alumine ots oli puudulik ja sumbunud. Üldse suht kõlatu
DLS UR1 - sama jutt
Signat T3, T5, sirtsusid kuidagi iseloomutult
Infinity Kappa - keraamiline membraan, väga ebaproportsionaalne heli. Kuulasin Madonnat, raske oli äragi tunda
Infinity Kappa Perfect, Beta One, - võrreldes Focaliga vähedetailne, muidu nitsevoo
JBL GTI 08, plekine nagu Focal, aga vähem detaile
Mingid Naka omad - ei jätnud üldse mingit muljet
Võibolla kuulasin veel midagi, aga hetkel ei meenu. Üldiselt tegin statistlise järelduse, et siidi- ja tekstiilimembraaniga element on pehmem ja mõnusam, aga ka oluliselt inertsem, mis hajutab elemente (heli).
Kas kellelgi on äkki Dynaudio tweetreid õnnestunud kuulata ja kuidas neid võiks iseloomustada? Ma olen ainult ühte arvamust kuulnud, see oli ülistav. (MD100 -kohta)
Enda kohta ütleks vabanduseks, et ma pole kunagi varem nii idiootsuseni helile tähelepanu pööranud, ning rahulikult pioneere ja sonysi käitanud, (läbi koaxiaalkõlarite ). Kuid iga jumala kord raadiot käima pannes mõelnud, et kunagi saabub see aeg, kus ma hakkan nautima muusikat lihtsalt sellepärast KUIDAS ta minuni jõuab. Ja nüüd siis olengi siin kus olen, oma tweetritega. Alla kah ei tahaks anda.
Kuulasin :
DLS UP1C- vokaal e. alumine ots oli puudulik ja sumbunud. Üldse suht kõlatu
DLS UR1 - sama jutt
Signat T3, T5, sirtsusid kuidagi iseloomutult
Infinity Kappa - keraamiline membraan, väga ebaproportsionaalne heli. Kuulasin Madonnat, raske oli äragi tunda
Infinity Kappa Perfect, Beta One, - võrreldes Focaliga vähedetailne, muidu nitsevoo
JBL GTI 08, plekine nagu Focal, aga vähem detaile
Mingid Naka omad - ei jätnud üldse mingit muljet
Võibolla kuulasin veel midagi, aga hetkel ei meenu. Üldiselt tegin statistlise järelduse, et siidi- ja tekstiilimembraaniga element on pehmem ja mõnusam, aga ka oluliselt inertsem, mis hajutab elemente (heli).
Kas kellelgi on äkki Dynaudio tweetreid õnnestunud kuulata ja kuidas neid võiks iseloomustada? Ma olen ainult ühte arvamust kuulnud, see oli ülistav. (MD100 -kohta)
Enda kohta ütleks vabanduseks, et ma pole kunagi varem nii idiootsuseni helile tähelepanu pööranud, ning rahulikult pioneere ja sonysi käitanud, (läbi koaxiaalkõlarite ). Kuid iga jumala kord raadiot käima pannes mõelnud, et kunagi saabub see aeg, kus ma hakkan nautima muusikat lihtsalt sellepärast KUIDAS ta minuni jõuab. Ja nüüd siis olengi siin kus olen, oma tweetritega. Alla kah ei tahaks anda.
Comment