Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kui sul on neid 10tk siis tavai.Hinina pakud sina.
    muusika on kuulamiseks

Comment

Kui tahad lärmi ja helirõhku osta endale 4A-32(33cm). Väga head puhast häält teevad-selge ja puhas.Paned neid maks. 2tk. kasti ning teed peo missuguse.

Comment

Olen neid ka proovind.HEa tundlikkusega on.
        Ega ma tümmi ei tahagi sealt lasta.Tähtis on hää heli.Need panen el kidrale järgi.Jube head heli teevad.
        muusika on kuulamiseks

Comment

Mul neid ikka üksjagu on, kui vaja siis minu kaudu võiks neid hankida.Mõned lausa tutikad.Ise proovin neist ka kõlarid valmis teha.Bassi nad jah eriti ei kannata..

Comment

Krt tahaks a pappi pole.mingi 300-400 peaks siis tükk olema vä??
            muusika on kuulamiseks

Comment

Jah 350eek on tükk.Kui raha leiad võta ühendust, nr. panen instant messages.

Comment

Kes tahab müün ühe kõlli 180 eequga  :

Comment

No jah ilmselt sul siis need üsna läbi ka juba kui sellise hinnaga müüd.350 on korralike ja peaaegu uute valjukate eest normaalne ja konkurentsivõimeline hind. Venelased ise tahavad vahel rohkemgi nende eest...

Comment

Ok annan 50 eequga ära

Comment

Mis asja sa täpselt 50 rahaga müüd? Kas seda 4A-32e või siis seda valjukat mis sa leidsid?(mis kõige reeglite ja sümptomite järgi ei ole mitte 4A-32).
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Väikest supat annab ka tast teha`?

no kui sa intsult tema oma ära ostad, siis äkki annab bandbassi teha midagi ta ikka müdistab, arvuti taha subbariks oleks ülimalt normull.

Comment

Selles mõttes et kahe valjukaga mingi bandpass kokku klopsida - mingi häle võib olla isegi saaks kätte. Kõvasti oleks küll tarvis leiutada, kuid mõelda vaid kus saad kogemust sellise asjaga!
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

isobaariliselt
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Seda ma mõtlesingi! Siis isegi peaks sealt üht-teist välja võtma. Arvutisupaks käiks küll.

Comment

ok esiteks: tean et 2 aasta vanust teemat pole eriti üles kaevata aga see on siiski parem kui uue samateemalise tekitamine
                                nimelt sain äsja juurde ühe 4GD35-e koos lampvõimendiga B-)
                                täiesti töötab ja lärmi teeb ikka mõnusalt, isegi sealolev bass on mõnus, puhas h34r: nüüd tahaks sellele lihtsat kasti teha.
                                http://www.diagram.com.ua/list/gromk.shtml
                                sellel lehel on sellest elemendist juttu, konkreetseid soovitusi ma nagu ei leidnud (ma suht pime kah vahepeal <_< )
                                Vastavalt foorumlaste soovitustele olen aru saandu et tegema peaks tagant avatud stiilis kasti, samamoodi nagu orginaal Ural-114-s oli tehtud
                                Materjaliks saepuru plate, odav ja mitte-nii-hea aga ajab asja vist ära
                                Konkreetseid soovitusi anybody?

Comment

Working...
                                X