sisse lülitades ei tule heli läbi ,kui võttad tagakõlarid ära siis hakkavad esimesed mängima.kes oskab öelda mis viga?
Teade
Collapse
No announcement yet.
pioneer automakk
Collapse
X
-
Originally posted by Hents@Feb 15 2006, 21:13
Mul suht sama probleem kui panna mängima kõik neli kõlarit hakkavad kolm tükki(juhi oma ja tagumised) hullult ragisema ja kõrval istuma oma ainult töötab hetkel ongi auto peale ainult üks kõlar:S Makk muidu balupunkt ja on 4 kalait ja 4 kõlarit
pioneeriga sain niigi aru et neli kõlarit taga.küsimus on selles,et kuidas.otsisin andmeid deh-436 kohta,aga kahjuks ei leidnud.
levinum viga mis kõlarite ühendamisel on see,et ei ühendata iga kõlarit eraldi,vaid püütakse kõlarid üht soont pidi kokku ühendada ja sageli veel massi torgata.vanadel raadiotel see sobis,uuttel lõpeb see halvemal juhul raadio enneaegse surmaga.
Comment
-
Originally posted by kreeklane+Feb 15 2006, 23:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kreeklane @ Feb 15 2006, 23:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Hents@Feb 15 2006, 21:13
Mul suht sama probleem kui panna mängima kõik neli kõlarit hakkavad kolm tükki(juhi oma ja tagumised) hullult ragisema ja kõrval istuma oma ainult töötab hetkel ongi auto peale ainult üks kõlar:S Makk muidu balupunkt ja on 4 kalait ja 4 kõlarit
[/b][/quote]
Ei saand sellest lausest nagu täpselt aru ,kui ma oma kõlarid välja vötsin ja teises autos proovisin hakkasid tööle
Comment
Comment