Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarite valik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarite valik

Sai muretsetud ressiver Yamaha 457, nüüd vaja ka sellele ka kõlarid soetada. Probleem selles, et ei tea mida valida. Alguseks tahaks muretseda paari riiulikõlareid ja keskõlari. Põhiliselt kasutaks neid musa kuulamiseks ja samuti vahel filmide vaatamiseks.Tulevikus tahaks riiulikõlarid taha tõsta ja ette põrandakõlarid muretseda. Raha selleks on ~5 kilo ja toa suuruseks on ~20 m2
    Milliste kõlarite poole tasuks vaadata.

Silma jäid sellised kõlarid, mida neist arvata? http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=1006

Tänan juba ette heade nõuannete eest.

Lase aga minna, tunduvad päris head olevat. Aga oma kõrvaga kuula ikka üle kah enne kui ostad. Hiljem, kui kõlareid juurde hangid, vali samast tooteseeriast, ette nt. concept 6 või 8. Ise küll kardan, et Yamaha ressiiver sellele kõlariseeriale kvaliteedi poolest võrdväärne partner pole.
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Kõlar peaks hea olema, ainult võim ei ole nende jaoks kõige parem, rohkem kodukino suunitlusega, hakkad varsti supakat tahtma. Audiocentris antakse nad sulle koju kuulamiseks ka, kui kokku lepid, aga võta jämedad kaablid nende jaoks. 20 m2 toas on nad ilmselt kino jaoks tiba väikesed.

Comment

Mul sama võim, ei hakkand ka korterisse 6x150w ostma ja nii suur muusikakvaliteedi fänn ka ei ole et 30k eest lampvõimu ostma peaks hakkama. Hetkel kasutuses ees need kõlarid ja ei saa kurta, minu meelest väga hästi sobivad, normaalselt kuulates on madalat otsa küll. Filmide jaoks muidugi ilma lisa bassikata hakkama ei saa, selleks on selle võimendi järel paraleelselt 2 sellist ja väga hea kompott on. Siaamaani pole veel naabrid tüütamas käind, või on aga ma pole kuulnud. Eriti hea on Apocalyptica kontserti vaadata/kuulata, tšello käib lihast ja luust läbi. Aga järgmine projekt on siiski samade elemetidega teha sellised kus kaks w130si kastis on, peaks veel parem saama. Igatahes edu!

Comment

Working...
        X