Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Põhimõtteliselt Bi-ampingut jeps. "Ühest võimust lasen kõrgetele peale ja teisest madalatele" aga kuidas ikkagi mängijast võimenditesse lasta? (täpsemalt!
Tean,et mõnel plaadimängijal on kaks väljundit aga kui ei ole?
Minu teada ei puuduta bi-wiring CD-mängija ning võimu vahelist ühendust, vaid võimu ja kõlarite vahelist ühendust. Et võimust kõlarisse läheb üks kaabel, kus kulgevad madalad sagedused ja teine kaabel, kus kulgevad kõrgemad sagedused. Kõlaril peavad vastavalt eraldi terminalid olema. Kui ei kasuta bi-wiring'i , siis sillatakse need terminalid kokku.
Bi-amping tähendab seda, et ka lõppvõimud on kõrgete ja madalate jaoks eraldi.
Originally posted by mryx@Feb 17 2006, 21:46 Minu teada ei puuduta bi-wiring CD-mängija ning võimu vahelist ühendust, vaid võimu ja kõlarite vahelist ühendust. Et võimust kõlarisse läheb üks kaabel, kus kulgevad madalad sagedused ja teine kaabel, kus kulgevad kõrgemad sagedused. Kõlaril peavad vastavalt eraldi terminalid olema. Kui ei kasuta bi-wiring'i , siis sillatakse need terminalid kokku.
Bi-amping tähendab seda, et ka lõppvõimud on kõrgete ja madalate jaoks eraldi.
Bi-wiring'u puhul on täpselt samuti kahte erinevat lõppvõimendit vaja - mis kasu oleks muidu kahest juhtmepaarist kui mõlemas sama signaal?
Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
Andres, djhut.pri.ee
59103952
Bi-wiringu puhul EI ole kahte erinevat võimu.
Neis juhtmetes ei jookse sama signaal, voolud on erinevad - kõrgsagedus ja bassiots on ju filtritega.
Kui suur kasu sellest on, ei oska öelda.
Sedasi vaadates nagu ei usu hästi, et mingit erilist vahet helisse tuleb bi-wiringut kasutades. Pole ju erilist vahet, kui juhtmepaar puutub võimuväljundis kokku, või hoopis kõlari kõrgete-madalate klemmide sillas. (khm, sai mõnevõrra segane)
Aga enesetunne on muidugi teine, kui kõlarisse jookseb kaks kaablit ühe asemel B-)
Originally posted by Chime@Feb 19 2006, 11:56 Sedasi vaadates nagu ei usu hästi, et mingit erilist vahet helisse tuleb bi-wiringut kasutades. Pole ju erilist vahet, kui juhtmepaar puutub võimuväljundis kokku, või hoopis kõlari kõrgete-madalate klemmide sillas. (khm, sai mõnevõrra segane)
Aga enesetunne on muidugi teine, kui kõlarisse jookseb kaks kaablit ühe asemel B-)
Vaata - seal lehel veel veidi allapoole näed ka ära mis on bi-amping - seal on juba tõesti helis vahe sees.
Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
Andres, djhut.pri.ee
59103952
Crimsoni küsimuse puhul, ei näe probleemi, miks ei või lihtsalt CD väljundit kaheks jagada "Y" ?
Bi-ampingust - järelikult ülim rahulolu tekib audiofiilis, kui toas säravad 4 monoblokki lampidel (või siis juba 8 tk? - eel ja lõpp eraldi...)
1)On olemas kaks võimu:Marantz PM-82 millel siis processor IN ja processor OUT mis tekitab siis silla!
2)On techniks su-8080 ,mis sobiks siis madalama otsa jaoks.Ja sellel on pre OUT
ja main IN.
3) Audes studio kõllid,millel siis bi-wiring-gu võimalus.
Et siis mis juhe kuhu ja millisesse CD-mängija jne.
See on vist palju tahetud,et üks võimenditest jääks juhtivaks võimuks,millest siis volumet juhtida h34r: (oleks hea kuna ühel nendest on pult.Siis Marantzil)
Nii palju sain ise asja tööle,et kumbki võim toitiski ettenähtut aga ühel ei mõjunud enam volume st.kriiskas nagu loom ja kuskilt ei saanud maha kruttida!
Pikk segane jutt aga noh! Seda ma tahtsin tegelikult!
Tänud kes lugeda viitsisid!
Sain ühed bi-wiring võimalusega kõlarid. infinity alpha riiulikõlarid.
Aga ma ei plaani seda funktsionaalsust kasutada. Kuidas tast kõige "kvaliteetsem" loobuda oleks?
Need natuke räpased klemmid seal kahe terminali vahel ei äratanud usaldust.
Vaatasin korraks kõlari sisse ka, Mõtlesin, et joodan juhtmed kokku ja tehtud, aga ei ole nii lihtne - kummalgi elemendil on oma ?filter?
Lisaküsimus. Kas on vahet kumba pesa ma 1 kaabliga ühendades kasutan - alumist/bassi või ülemist/kõrge oma? Default on vist mõeldud et kasutad alumist. Aga mul on ühel alumisel 1 terminal ära murdunud, et pean kasutama ülemisi.
Comment