Teade

Collapse
No announcement yet.

Kust saab tänapäeval veel kassetpleierit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust saab tänapäeval veel kassetpleierit

jajah.
    Kas keegi teab, kus müüakse.
    Nõutavad asjad: digiraadio+ maki digijuhtimine+(revers).
    Oleks vist pidanud ostmüüki panema aga esialgu uuring.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Minu arust nägin Kristiine Prismas sellist asja. Kohe seal kus telekad jms on. Võin ka eksida et just selliseid oli.

Comment

vaata bandimajja seal sellist kaupa k[llaga

Comment

Originally posted by jurigagarin@Feb 22 2006, 18:20
        Minu arust nägin Kristiine Prismas sellist asja. Kohe seal kus telekad jms on. Võin ka eksida et just selliseid oli.
        Jah seal olen ka mina näinud aga kvaliteeti pole neil nagu ju olla.

vaata bandimajja
        Mis koht see veel on ?
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

õige sõna oleks pandimaja
          kuigi pandimajaga omad probleemid: kvaliteet, eseme päritolu, ja mis korras ese on

Comment

Pole eriti kohanud selliseid, millel on kasseti osa digitaalne juhtimine. Tavaliselt on neil ikka mehaaniline see osa, aga neil pole ka reversit. Endal mingi selline mudel, millel on õnneks nii, et kasset käib pleieri tagaküljest sisse. Esiküljel on digiraadio displei ja juhtimine. See on sellepärast hea, et tavaliselt need pleierid , millel see raadio osa ja displei lahtikäidaval osal, hakkab mingi ühenduste jama pihta. :unsure:

Comment

Panasonic RQ-585
              sellel on. Oman sellist . Mehaanika hakkab läbi minema...

Ahjaa otsin kohta (jae)kaubandusest .

Comment

Terv!

Sai kunagi ise ka kassettpleiereid omatud ja asi pidi alati ju parim olema
                Viimane,mis ka seisma jäi,tänu digishitidele on parim Panasonic mis tol ajal saada oli! RQ-NX10.(ostetud Panasonicu esindusest,mis seal Narva mnt. oli)

Asi on metallic sinine,alumiinium korpusega,diginuppudega,lugude otsimisega jne.

http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...6lr%3D%26sa%3DG

Kui on huvi-võime asja arutada!

C.
                http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Kui palju mehaanikat on kulutatud ?
                  ja muidu füüsiline tervis.

Kas raadio kah peal?

Edit: enne ajasin udu, mu pleier on RQ-SX58V
                  Digijuhtimisega revers , 30 jaamamälu, raadio mängib ka seal ,kus teised sahisevad.
                  Akud kestavad vähmalt kak nädalat (spesti järgi 30h).
                  Ainuke häda, et mehaanika väsinud ja väga...
                  Kolm aastat tagasi maksis ligi 1k..

P.S Üks tuttav soovitas mul astuda Anonüümsete Makihoolikute ühingusse ja osta omale mp3 pleier.

Comment

Working...
                  X