Teade

Collapse
No announcement yet.

soovitage voimu kingile 10 tollisele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

soovitage voimu kingile 10 tollisele

soovitage mingit soodsat voimu mis toidax ära king audio 10 tollist.
    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Mingi võimsam Estonia võimendi peaks sobima  :. Kuldses Börsis just müüdi, mingit Estonia võimu 4*100W, ehk siis ka 2*200W, või 1*400W. Seda peaks enam kui küll olema. Võibolla ostan ise ära, kui alles on! 8)

Teine võimalus on ise mingi skeemi järgi võim teha, aga jah selleks on vist mingeid oskusi vaja, mina igatahes ei oska >.
    Muusikahull!

Comment

Mingi võimsam Estonia võimendi peaks sobima :. Kuldses Börsis just müüdi, mingit Estonia võimu 4*100W, ehk siis ka 2*200W, või 1*400W. Seda peaks enam kui küll olema. Võibolla ostan ise ära, kui alles on!
      Millegipärast kahtlen sellise Estonia võimendi olemasolus...

Comment

Aga muidu venelaste 0-klassi võimud saavad sellega hakkama küll.

Comment

mis 0 klassi voimud mul vaja voimuga kaks kingi 100w ära toita.
          kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

See 100W on mõttetu number, venelaste 2 x 30 W võim toimib täiesti. 2 x 120 W võim mängib ainult 6 dB 2 x 30 W võimust valjemini.

Comment

Teadmiseks veel, et enamus ajast kasutad sa võimul alla 2 W võimsust, suure tõenäosusega veelgi vähem.

Comment

Hi-phi`l on jutus point täitsa olemas. Ei pea sul see võim mingi super-hüper power olema, mingi Vene oma paneb sul need "Kunnid" ilusti mängima.
                Ja Estonia 010 võim on niipalju kui 2*50 W @4 oom, 2*85W max power. Mitte 4*100 W või 1*400W.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

radiotehnika 101 sobib ka täitsa hästi.. (2x20w)

Comment

Ega mina ise ei väidagi, et Estonial 4*100W võim on, lihtsalt Kuldses Börsis oli kuulutus Estonia võim 4*100W, seerianumbrit pole antud, niiet ma ei tea kui usutav on, aga kui ta selline oleks, siis 400 krontsa eest oleks päris hea asi, aga jah ise ka ei uskunud, et Estonial selline võim olemas on. :
                    Muusikahull!

Comment

Täitsa õige jutt siin eelnevates postitustes, sul ei ole vaja KA toitmiseks imesuurt võimu, KA toidab sul vabalt mingi 40W kanal ära.
                      Nt ma lasin ühe Tesla võimu ära remontida, see on monovõim. 1 kanalile -100W, 2 kanaliga 50W per kanal. Panin sellele taha 2xS70ed ja võimu ei saa poole pealegi keerata(enne hakkab üle peksma).

Comment

Aga mida läheks vaja kahe S90 ja King Audi 12" subwooferi toitmiseks? Kahte eraldi võimu osta ei tahaks. Kas piisab mõnest Estonia võimust?

Aga kas subwooferi võib panna stereokanalisse, või peab subbaka jaoks signaali kuidagi monoks tegema, sest muidu ju kui on muusikas stereoefektid ka bassidega, siis vahepeal bassikas on vait. Kusagilt lugesin, et peab kaks kanalit kokku laskma või ma sain midagi valesti aru. Kas mu jutt on liiga loll? ??? :
                        Muusikahull!

Comment

Soovitaks küll eraldi (mono)võimendit supaka jaoks. Kanalid tuleks enne kindlasti kokku lasta, mina küll muid lahendusi ei tunnista, vigast stereot pole eriti hea nautida.

Comment

lahendus on see et tee üks woofer veel
                            Mul ka 2 supakat ja 2 põrandakõlarit võimul taga.

Comment

u101 toidab küll seda

Comment

Working...
                              X