Teade

Collapse
No announcement yet.

kast hakkab valmima -> valmis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kast hakkab valmima -> valmis

nüüd lähiajal peaks ühe subwoofri kasti (esimene) valmis saama.. läheb see king audio 10" elemendile..
    tekkis aga selline küsimus, et elemendil on ees ümberringi sellised pehmendused ja kui element kasti lükata väljaspoolt, siis jäävad need seal väljas sellised inetud.. kui aga element sissepoole jätta, siis jääb selline imelik kõver 22mm paks (plaat 22mm) auk sinna kasti ääre ja elemendi vahele
    mida teha? ???

panin endal väljastpoolt elemendi, alla panin silikoni, ei jää midagi inetu - maitse asi muidugi

Comment

Variant on woofri ava lasta freesida - nii et kui valjuka kasti paigutad, jääb pealt poolt valjukas ja esiplaat ühetasa. Ja siis edasi juba oma fantaasiale vastavalt.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

serva võid ka ümaraks teha
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

eks ma siis mõtlen.. kui midagi valmib, siis aretan pilte ka siia

Comment

olen kuulnud et kui pannna bassi kõlar esiplaadiga ühele tasandile ( st.sisse freesitud avasse astetada) siis pidi tulemus hoopis teist sugune olema ( loe: halvem )

Comment

olen kuulnud et kui pannna bassi kõlar esiplaadiga ühele tasandile ( st.sisse freesitud avasse astetada) siis pidi tulemus hoopis teist sugune olema ( loe: halvem )
              Ära usu kõike, mida kuuled

Comment

asukoht plaadi pinna suhtes mängib kesk- ja kõrgsagedusel
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

kast valmis (viimistlus puudu) aga pilte veel pole :P

Comment

bassinoodid kipuvad kõik sellega ühte sulama väga, kas seda kuidagi parandada ei anna?

Comment

Väiksem ja kinnine kast oleks võibolla täpsemini löönud bassi, aga ega tegelt saab kasti High Fidelity peale häälestada ka bassboxiga. : - võibolla, ega ma täpselt ei tea.
                      Muusikahull!

Comment

Ju sa oled siis om kasti projektiga metsa pand.Emba kumba kas mõõtmed või ehitustäpsus.Äkki annab ekvaga timmida.
                        Tglt räägi oma murest täpsemalt.
                        muusika on kuulamiseks

Comment

võibolla on asi ka selles, et filtrit pole asjal vahel :
                          eks ma homme kuulan rohkem seda heli ja räägin, täna ei hakka enam naabreid ärritama

projektiga metsa vaevalt panin, asi on igatpidi üle vaadatud ja kontrollitud ja muudetud

Comment

vendi pikkusega saab nüüd asja parandada
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

tglt ei ole see asi ka õige.Vendi pikkusega määrab tegelikult ära ju faasinihke ja järelikult ka kasuteguri tekitavas helis.Kasti mahu ja isolatsiooniga ikka peab mängima.
                              muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                              X