Teade

Collapse
No announcement yet.

kust saaks s90 wooferi projekti?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Filtreid ära pane.Täpsusta mis võimule sa selle järgi paned.Sebi subi võim.Seal filtrid sees.Kui sääkest võimu pole(või subi väljundit keskusel)siis pead vist jah originaalfiltrid panema.
    Toas oleks võimuks Brig001, autos RockfordFosgate ... ei tea kas see automakk toidab ära? RFX9200 oli vist ´..

40 W X 4 @ 4 Ohms Peak

13 W X 4 @ 4 Ohms RMS

17 W X 4 @ 2 Ohms RMS
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Autos on küll suht-koht vähe võimu.
      Aga see on siis mingi uus trend või et kui subbakat tahakse süsteemi juurde lisada, siis millegi pärast tahetakse jube odavalt läbi saada - automaki tagant. Väga imelik suhtumine minu arust. Aga see selleks.
      Eks ta sul auots teeb tiba häält, mitte midagi võimast aga mängib vähemalt. Kuidagi moodi.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Autos on küll suht-koht vähe võimu.
        Aga see on siis mingi uus trend või et kui subbakat tahakse süsteemi juurde lisada, siis millegi pärast tahetakse jube odavalt läbi saada - automaki tagant. Väga imelik suhtumine minu arust. Aga see selleks.
        Eks ta sul auots teeb tiba häält, mitte midagi võimast aga mängib vähemalt. Kuidagi moodi.
        nuh, ega eesmärk polnudki asja autosse ehitada, mõnikord lihtsalt võiks taha tsurgata, kui mõni pikem sõit või pidu ...

aga Brig peaks asja ära toitma ju küll? hetkel on üks originaal s90, see kärab küll päris tublisti

Comment

Kui autosse peo jaox vaja mõnikord topiida, sys ei ole sealt kyll mingit häält oodata vaid hakkate hoopis maa klõbisemise järgi tancima ;D
          kris@andmevoog.eu

Comment

Kas see auto võim sillatav pole?No tegelikult polegi sub ju võimsuse lisamiseks.Subi ülesanne on ikkagi mängida see sagedus ära mida pea kõlarid ei suuda.Ühesõnaga avardada sagedusriba.
            muusika on kuulamiseks

Comment

Kas see auto võim sillatav pole?No tegelikult polegi sub ju võimsuse lisamiseks.Subi ülesanne on ikkagi mängida see sagedus ära mida pea kõlarid ei suuda.Ühesõnaga avardada sagedusriba.
              arvan, et pole mõtet sellel sildamisel :P
              aga hetkel ongi autos nii, et 2x kõrgsageduskõllid, siis need ukse sees olevad 4x juustud (oletame, et nad on kesksagedused) ja nüüd see bassikas kuhugi suruda, siis peaks ju mürinat olema igal sagedusel küll ja küll

Comment

niih, sain siis lõpuks kasti valmis  ;D
                http://www.zone.ee/avalikftp/heliv%e4rk/woofer/
                hetkel toru puudub, eks vaatab, kas panebki...

praegu käib asi läbi s90 filtri. keegi võiks mingi step-by-stepi öelda, kuidas sellele vastav filter teha. traat peaks mul olema 0.8mm

Comment

Ütleme nii et ise poole hakata kerima on päris jõhker töö - mõtle midagi muud välja.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kastile viimistlus peale ja täitsa bro asja saaks aga küsiksin mina, et kas supaka kastis kuidagi kahtlaselt vähe kruvisid pole, või ma ei pannud neid lihtsalt tähele

Comment

kastile viimistlus peale ja täitsa bro asja saaks aga küsiksin mina, et kas supaka kastis kuidagi kahtlaselt vähe kruvisid pole, või ma ei pannud neid lihtsalt tähele
                      täitsa õige tähelepanek kruvid said lihtsalt otsa ... tahtsin kiiruga kokku tampida ja proovida muidu liimitud on ka ...
                      eks ma pean sellest lombakast kastist filtri võtma ja sellele monteerima.
                      viimistlus peaks ka millalgi tekkima - natuke veel nurki lihvida ... ja silikoni ka sisse.

aga palju peaks porolooni sisse toppima?

Comment

aga palju peaks porolooni sisse toppima?
                        justtäpselt nii palju, kui kõrvale meeldib mina oma kastile ei pannud näiteks üldse.

Comment

keegi võiks mingi step-by-stepi öelda, kuidas sellele vastav filter teha. traat peaks mul olema 0.8mm
                          kui ma ei eksi nüüd,sis mingi 4cm läbimõõduga alusele 250tiiru ja sai 2.2mH pooli.. võin pooli läbimõõduga eksida aga jah.. ma endale kerisin ja see IKKA maru huvitav tegevus.. ;D

Comment

mul endal plaanis üsnagi ligilähedane projket....2 S-90 kõlli ühes kastis...kasutan vaheseina ja pole veel otsustanud kas kasutan inventerit
                            Kuna aja ja tööriistade (ka koha) puudus, siis asi venib teadmata ajaks.
                            Aga küll ma esitlen oma asjandust kui selle valma saan ;D

Comment

niih, sai siis asja veits viimistletud ka
                              asi pole just supper: eest jäid kruvid peitmata ja ega need servad ka just kõige siledamad pole :P

http://www.zone.ee/avalikftp/heliv%e4rk/woofer/

Comment

Working...
                              X