Teade

Collapse
No announcement yet.

kust saaks s90 wooferi projekti?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kust saaks s90 wooferi projekti?

tahaks ehitada mingi woofri, aga pole projekti :'(
    ehk kellelgi on mõni link, kust võiks leida sarnast asja.
    elemente on mul kaks, 4oomi. (kast võib olla ühele kui ka kahele elemendile)
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

hangi bassbox pro, sisesta parameetrid ja voila - projekt olemas. ja need oomid ei tohiks kasti suuruse juures küll mingit rolli mängida.

Comment

hangi bassbox pro, sisesta parameetrid ja voila - projekt olemas. ja need oomid ei tohiks kasti suuruse juures küll mingit rolli mängida.
      1. ei ole bassbox pro'd
      2. pole oskusi, et selle progrega ümber käia :'(
      3. äkki oskad mind juhatada kohe mingile tutorialile, kus tehakse antud elemendist kast?

Comment

Mul saab varsti s90 projekt valmis. ehk siis panen pilte ülesse ja kirjutan mingi jutu ka juurde
        Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
        DeeJay Catass

Comment

Mul saab varsti s90 projekt valmis. ehk siis panen pilte ülesse ja kirjutan mingi jutu ka juurde
          jään ootama : )

Comment

kui keegi ütleks mulle s90ne bassivaljuka andmed, siis ma saaks sulle bb6ega selle kasti ära projekteerida(saaks sulle need liitrid öelda). muide kas sa tahad teha inventerkasti või kinnist või isegi bandbassi?

Comment

kui keegi ütleks mulle s90ne bassivaljuka andmed, siis ma saaks sulle bb6ega selle kasti ära projekteerida(saaks sulle need liitrid öelda). muide kas sa tahad teha inventerkasti või kinnist või isegi bandbassi?
              jamh, asi ongi selles, et ma ei oska nende liitritega suurt miskit peale hakata :'( Sestap otsingi mingit valmis asja, kus kõik mõõtmed ja värgid kohe tehtud.

Comment

mis sul plaanis on?MA saan aru, et sa tahad supakat teha.Ilmselt tuppa.Ühe valjuka puhul peaks olema kastil liitreid umbes50.Ja vent kulub ka marjaks ära.Kinnise kasti korral jääb kast väiksemaks.Siin tasub isegi kinnisele kastile mõelda.Kahe valjuka puhul peaks päris võimas olema ja s90 bassikas saab ka kinnises kastis päris hästi madalamate helide mängimisega hakkama.
                muusika on kuulamiseks

Comment

No hea meelega teeks sellise universaalse, mida saaks nii toas kui ka autos kasutada. Vent oleks ka mõnus (saaks kätt õhuvoolu ees hoida!;D )
                  Kui ma saaksin kelleltki projekti, kus õpetab kahele elemendile kasti teha, siis oleks väga hea. Kui saaksin projekti, kus õpetab ühele elemendile kasti tegema, siis oleks hea.

Comment

otsi foorumist.Üks vend ehitas puhtalt tevalo abiga kõllid s90 test.Teema nimi oli audio.Saad ühtteist äkki targemaks.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

see sell saab isobaarikut ju proovida
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

see teema siis vist: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...1185970;start=0

seal sain nii palju targemaks, et ühe elemendi jaoks võiks olla kasti suurus 40...45l. Kuid kui ma tahan kaks elementi panna, kas siis korrutan lihtsalt kõik kahega?  :-/

Comment

ära korruta kahega, see ei ole puhas matemaatika, vaid füüsika

tee selline asi http://www.teresaudio.com/haven/subs/subs.html
                          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ära korruta kahega, see ei ole puhas matemaatika, vaid füüsika

tee selline asihttp://www.teresaudio.com/haven/subs/subs.html
                            see on liiga ekstreemne minu jaoks :P

Kas keegi viitsiks nati piraatlusega tegeleda ja Bassbox Pro 6 kuhugi üles riputada :

Comment

Väga palju on neid piraatlusega tegelejaid ;D
                              1 ntx: www.zone.ee/bassbox
                              kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                              X