Teade

Collapse
No announcement yet.

kust saaks s90 wooferi projekti?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Väga palju on neid piraatlusega tegelejaid ;D
    1 ntx: www.zone.ee/bassbox
    tänud, aga ma ei oska seal mitte miskit peale hakata  :'(

Kas keegi viitsiks mulle arvutada kasti kahele s90 bassielemendile? kast võiks olla siis vendiga!  
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

otsing, otsing veelkord abiks, sealt saad omale mõõdud
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Väike soovitus minupoolt:

Tee 2 eraldi kasti. Mõlemad kastid tee 60 liitrised (vent ja kõll juba sisse arvutatud). Vendix vali poest 106 mm siseläbimõõduga ehk 110 mm toru ja pikkus per. vent on 300 mm. Vatii / villa pane tagaplaadile ning ülaplaadile.
        kris@andmevoog.eu

Comment

OT: nimeta vaata oma privateateid. ehk saame üksteisele kasulikud olla

Comment

nunii... üritan siis dixo soovituse järgi ehitada.  
            tegin mingid joonised www.zone.ee/avalikftp/kast.xls
            keegi võiks asja üle vaadata, kas olen üldse asjast õigest aru saanud  : plaadi paksust ma veel täpselt ei tea .. >

Comment

mitu liitrit sul see kast tuleb? puidu paksuseks soovitan 2cm
              Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
              DeeJay Catass

Comment

mina ei tea, see xls ei tule sealt zonest mitte aga ju ta aitab, ma arvan. ei tea, kas sa ise ka täpselt ette kujutad, mis sellest asjast välja tulema peab. teed oma kasti valmis ja siis vaatad/kirud ja teed omad järeldused. arvan, et dixo saatis päris pädevad instruktsioonid
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mehed kasti ehitus pole ju nii raske - kui ei oska/taha kõvat projekteerimist teha, siis mine kinnise kasti teed - endal on S90 woofriga väga positiivne kogemus kinnises kastis - bass oli mõnus müdin, ei olenud inverteril iseloomulikku teravat resonantsi. Ja seda kõike ainult 33 ltr kinnise kastiga. Iseenesest võid selle kasti teha mingi 45 ltr, alguses kinnise, kui hääl ei meeldi hakka inverteriga katsetama.
                  Pole midagi keerulist.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Lisan omalt poolt naca selelst kastist:

Helijoon peax tulema väga tasane. Mängib ilusti 40 Hz ning sealtmaalt hakkab helijoon langema. F3 sagedusex sain enda mälu järgi umbes 34 hz (See on see heli millest saati sa kuuled 2 korda vaixemalt). Kui natuke täpsemalt räägid, missuguse kujuga kasti tahad, sys võin sulle ka mõõdud anda, aga arvan, et selels pole midagi nii keerulist ning isetehtud on ikka hästi tehtud
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Mis? see projekt siis nii mööda?  ???
                      tegin ühe pildi, mis peaks siis seda välimust näitama: http://www.zone.ee/avalikftp/kast.JPG?2

Comment

hakka juba saagima suurus on õige küll
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

olen intsuga päri.Pole kinnisel kastil häda midagi.Lihtsam ehitada ja heli kvaliteet parem.
                          muusika on kuulamiseks

Comment

ma arvan, et jään ikka oma projekti juurde kindlaks ega hakka kinnist kasti tegema :P
                            aga kuidas peaks elemendi paigutama? sisse poole ikka? :
                            kuidas peaks seinad kinnitama? kruvidega ja liimiga?
                            ma arvan, et ma panen s90 originaal filtri, sobib?

Comment

Seestpoolt kinnitades peab sul täpne käsi lõikamisex olema. Ise eelistan alati väljastpoolt kinnitada. Kasti seinad kinnita omavahel kruvide + Liimiga. Pärastpoole võid kõik veel seestpoolt silikoniga (akrüülhermeetikuga tglt) üle lasta.
                              kris@andmevoog.eu

Comment

Filtreid ära pane.Täpsusta mis võimule sa selle järgi paned.Sebi subi võim.Seal filtrid sees.Kui sääkest võimu pole(või subi väljundit keskusel)siis pead vist jah originaalfiltrid panema.
                                muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                                X