Teade

Collapse
No announcement yet.

Ehitan mikserpuldi,

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Ehitan mikserpuldi,

    Kavatsen ehitada umbes sellise puldi:

    http://www.musicfromouterspace.com/analogs...inputmixer.html

    Teen ta passiiv variandis, ehk siis võimendite osa jätan ära. Asja ühendan lindistava kassettmaki (Rapri 101) või lintmaki (Orbita 106) mikrofonisisendisse. Võibolla seetõttu tuleb takistusi muuta, aga kuidas?
    Kuid-millised takistused peavad olema mikserpuldi mikrofonisisendis, et mikri signaal oleks teiste signaalidega tasakaalus?

    Kasutada on 3 mono potet 50 kilo-oomi ja 2 stereopotet 100 kilo-oomi, kõik lükandpoted.

    Sisendid: kaks või kolm sisendit liini omad ja üks või kaks mikri sisendit.
    Liinipesad hakkavad teenindama kassetikat (Orelb), vene süntesaatorit (Aelima) ja CD pleierit (Philips)-tahan taas käima lükata oma kunagi poolelijäänud muusikaalased katsetused.
    Mikrofonid on uued, üks ca 200 ja teine ca 600 oomi.

    Paralleelselt kasutan guuglit, sealt veel pole leidnud, siit tevalo foorumist ei sattunud puldi mikrisisendi kohta miskit infi ette, nii et vabandan, kui kellelegi tundub, et ma segast panen.

    Mikrisisendid võiksid olla mono.

    #2
    mikker on liiga nõrga nivooga, teda pead eelvõimendama. Otsi mingi suvaline eelvõimenduse skeem ja tee see vahele. Monosse panekuks võid lihtsalt mõlemasse kanalisse sama asja lasta. Nagu näed, taandub sealt ka teine pool potekast ära.

    edit: soovitaks http://sound.westhost.com/ lehelt mikseri skeemi, seal juba nagu päris. Need passiivsed asjad on rohkem nagu mänguasjad.

    Comment

    Working...
    X