Teade

Collapse
No announcement yet.

Ei saa mikrofoni helipead tööle...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Ei saa mikrofoni helipead tööle...

    Ostsin endale mikrofoni helipea , aga ei saa seda tööle. seal on kolm jalga, ühendasin ühe vasaku kanaliga teise parema ja korpuse maandusega, aga ei tööta.? Ühendasin selle arvuti mikri auku ja panin tööle recorderi aga tulemus 0?
    helipea on Siin

    #2
    Sellisel kujul see mikker ei saagi töödata.Sinu näidatud lingil on elektreet mikrofon,mis vajab ka eelvõimendit + toidet.
    Vana helitehnika remont Pärnus

    Comment


      #3
      kas eelvõimendiks 100W võim sobib?

      Comment


        #4
        Saad hakkama ka ilma eelvõimendita.
        Arvuti mikrofoni sisendisse paned 3,5mm stereo pulkpistiku. Pistiku keskmisele 'rõngale' tuleb arvuti helikaardist 5 volti. Selle otsa ühendad mikrofoni B+ otsale sinu antud lingi skeemil. Pistiku tipus olev kontakt OUT otsale ja kõige suurem pistiku kontakt (ehk mass) paned mikrofoni otsale GROUND.
        Arvutil tee muidugi eelnevalt mikrofoni sisend aktiivseks.
        Töötab küll.
        Kui nüüd mikrofoni tundlikkusest väheks jääb, siis on vaja küll eelvõimendit.
        100W võimendi on 'lõppvõim' ehk võimsusvõimendi ja kui sel võimendil on olemas mikrofoni sisend, siis on seal sees ka mikrofoni võimendi.
        Nüüd pead leidma võimendil veel liiniväljundi (Line-out) ja selle ühendama arvuti liinisisendiga (Line-in) ning mikrofoni B+ otsale andma 3...5 volti näiteks pisikesest patareist. Seda sellepärast, et erinevalt arvuti helikaardist, suured võimendid ei anna oma mikrofoni sisendisse vajalikku 5 volti.
        Loodetavasti said aru.

        Comment

        Working...
        X