Originally posted by hanz+Apr 3 2006, 08:34--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (hanz @ Apr 3 2006, 08:34)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Kas ma siis peale softivahetust neid 50-60 filmi, mis mul hetkel Divx-na olemas ikkagi subtiitritega ei näe..mõtlen sellisel juhul kui nimed pole identsed?
Leidsin ka ühe Divx plaadi, millelt hakkasid ka subtiitrid tulema, kuigi softi pole veel vahetanud. ilmselt on siiski võimalik mängida Divx-ilt subtiitreid ka orig. softiga..miskit teistsugust vormi (või midaiganes) vaja lihtsalt.
EDIT: Kui kirjutada plaat Hanzu juhendamise järgi, so. film ja subtiitrid täpselt ühtmoodi, siis subtiitrid toimivad ilusti orig. softiga.
Originally posted by ant123@Apr 2 2006, 21:06
<!--QuoteBegin-hanz
<!--QuoteBegin-hanz
@Apr 2 2006, 18:54
Edaspidi: filmi nimi ja subtiitri nimi peavad olema identsed (ka tühikud,suured/väiksed tähed)! Subtiitri suurust ja asukohta DivX puhul muuta ei saa. Viitsimist on, siis DivX filmi saab subtiiritega eelnevalt arvutis kokku "muxida", mispuhul saab subtiirite suurust ja asukohta muuta.
Edaspidi: filmi nimi ja subtiitri nimi peavad olema identsed (ka tühikud,suured/väiksed tähed)! Subtiitri suurust ja asukohta DivX puhul muuta ei saa. Viitsimist on, siis DivX filmi saab subtiiritega eelnevalt arvutis kokku "muxida", mispuhul saab subtiirite suurust ja asukohta muuta.
Kas ma siis peale softivahetust neid 50-60 filmi, mis mul hetkel Divx-na olemas ikkagi subtiitritega ei näe..mõtlen sellisel juhul kui nimed pole identsed?
Leidsin ka ühe Divx plaadi, millelt hakkasid ka subtiitrid tulema, kuigi softi pole veel vahetanud. ilmselt on siiski võimalik mängida Divx-ilt subtiitreid ka orig. softiga..miskit teistsugust vormi (või midaiganes) vaja lihtsalt.
EDIT: Kui kirjutada plaat Hanzu juhendamise järgi, so. film ja subtiitrid täpselt ühtmoodi, siis subtiitrid toimivad ilusti orig. softiga.
Siis ju hästi kui mängib softi vahetamatta.
Minul ei mängi subtiitreid üheski vormis kui nimed identsed pole. Originaali softiga ka ei mänginud. Eks need digiajastu teed ole imelikud
![Lai naeratus](https://www.elfafoorum.eu/core/images/smilies/biggrin.png)
Ülejäänud plaatidega on vist see lugu jah, et peab ümber kirjutama. Endal oli sama lugu. Samas uued filmid tulevad ju peale. [/b][/quote]
ostsin ise just s49-a ja see oli vana softiga. masina valmimise ajaks oli märgitud juuli 2005. vaevalt need teisedki oluliselt hilisemad on.
teine asi on nn "originaal" soft. see uus mille sa peale pand on samuti originaal - ehk ametlik panasonicu fw.
Comment