Teade

Collapse
No announcement yet.

Woofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Woofer

Kas keegi midagi taolist
    http://www.radioland.by.ru/Schems/Audio/acustic/09.htm
    ka valmis teinud on. Asjal nimelt natuke praktilist väärtust ka- mul lapsed majas, kes kõike näppima ja torkima :-[ peavad. Kahjustused sellise variandi puhul on aga minimaalsed ja miks ka mitte ei võiks seda autosse panna. Vene mees on seda taevani kiitnud aga filtrite andmed paraku puuduvad.
    ehh... andrjusa

tegemist bandpass kastiga, ise tegin kunagi ja esmamulje oli vapustav, kuna BOOST oli tunda. hiljem sain arvutustega teada, et need võimendused tekkisid vaid mõne hertsisel alal

filtrite poole pealt niipalju, et kast lõikab akustiliselt ise kõrgemad sagedused ära
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

see on jah bandpass.. see kast töötab ise nagu filter.. kõrgemad helid filtreerib ära ja neid ei kuule.. see kast mängib välja mingit kindlat sagedusriba ja helirõhk on väga suur..

ma tegin nalja pärast 10gd34'le bandpass kasti.. helirõhk oli väga suur.. ja väga hästi tuli mingi teatud sagedusriba esile.. aga kahjuks on see valjukas väga väikse võimsusega..

Comment

Autor: erx

ma tegin nalja pärast 10gd34'le bandpass kasti.. helirõhk oli väga suur.. ja väga hästi tuli mingi teatud sagedusriba esile.. aga kahjuks on see valjukas väga väikse võimsusega..

Erx, räägi mulle ka mis järku kasti sa tegid, et helirõhk väga suur selle elemediga oli ? ;D Äkki sa mõtled võimsuse vahet (bassi vahet) ??? Nac imelik on mõelda. endal on 10" king kastis ja ytleme nii, et pikemal kuulamisel viskab cipa rõhust kopa ette, kuigi ma ei ytlex ylce et heli rõhk isegi suurema poolnegi olex. Kas tõesti saab tõestust see tõsiasi, et King Audio pole kõll ja mingi suvaline 5" element mängib ka selle vabalt üle ? ;D ;D ;D Can´t believe :P ;D ;D
        kris@andmevoog.eu

Comment

Eelmise küsimuse jätkuks...
          Huvitav mis selle 10W valjukaga kasti mõõdud võisid olla ???
          Mul neid mõni vedeleb 8)
          ehh... andrjusa

Comment

Erx, räägi mulle ka mis järku kasti sa tegid, et helirõhk väga suur selle elemediga oli ? ;D Äkki sa mõtled võimsuse vahet (bassi vahet) ??? Nac imelik on mõelda. endal on 10" king kastis ja ytleme nii, et pikemal kuulamisel viskab cipa rõhust kopa ette, kuigi ma ei ytlex ylce et heli rõhk isegi suurema poolnegi olex. Kas tõesti saab tõestust see tõsiasi, et King Audio pole kõll ja mingi suvaline 5" element mängib ka selle vabalt üle ? ;D ;D ;D Can´t believe :P ;D ;D

oot.. kust sa seda välja loed,et ma ütlesin,et see 10gd34 mängib kingaudiost üle?
            helirõhk oli suurem võrreldes s30sega originaalkastis..

Comment

eipolndgi seda kirjas, et mängib king audio-st yle, aga loe nac tähelepanelikumalt mu juttu ... asi lihcalt selles, et ei taha uskuda, et see kast sul enda sõnade järgi väga kõva rõhuga on ? Ok, usun, et sul lihcalt nac näpuvääratus oli ning ei viici siin vaidlema hakata. põhimõte on selels lihcalt jah, et bandbass peax mängima tavalisest kastist üle. sellega olen nõus. OK
              kris@andmevoog.eu

Comment

erx rääkis suhtelisest helirõhust, arvan
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ma natsa laksu all... ei saand hästi su postitusest aru.. sry.. aga jah.. ma mõtlesin seda,et tavakõlariga võrreldes on tugevam helirõhk bandpassil...

Comment

Got It
                    kris@andmevoog.eu

Comment

aga kas nt bassbox 6-ga saab selle kasti mõõtmeid arvutada. mul uus ketas ja enam seda proget ei ole kui keegi teab või oskab öelda kust seda saab siis olen tänulik

Comment

palun -> www.zone.ee/bassbox
                        kris@andmevoog.eu

Comment

kül vana teema aga vahet ple. mul tuli ka mõte sama elemendiga bandpass kast teha ühte kasti paneks siis 2 elementi.aga arvutused ei taha kuidaagi välja tulla äkki kegi prooviks arvutada.

Comment

Working...
                          X